Hol tudok egy nagy teljesítményű elektroncsöves végfok kapcsolási rajzot találni?
Figyelt kérdés
És ha tudtok, akkor kérlek linkeljétek be, vagy küldjétek el.2015. aug. 3. 13:08
1/5 anonim válasza:
Google képkereső, BSS elektronika, Hobbielektronika...
2/5 anonim válasza:
Az elektroncsöves erősítők veszélyesek, nagyfeszültséggel működnek.
3/5 anonim válasza:
Ez meg a másik, kezdőnek nem ajánlott.
4/5 anonim válasza:
Kezdő vagyok.. írj rám és küldök televízió sorvégcsövekből applikált egyszerű rajzot. Nagyon jól szól. 20W körül van. Kellően érzékeny hangfallal nagyon ütős.
5/5 anonim válasza:
Jaja, én is kezdő vagyok és építettem egy profi ellenüteműt elektromos gitárhoz.)
Igaz hogy már 10 évesen elektroncsöveket cserélgettem a mamáék tévéjében de akkor is csak kezdő vagyok hiszen nem értettem miért s hogyan működik az egész. Csak hogy világít és jónapot. De egy biztos az elektroncsövek sokkal jobban kezelhetőek mint a tranzisztorok és kezdésnek tanulni kiváló. Amúgy pedig a végeredmény is jobb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!