Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van itt olyan akinek mind a...

Van itt olyan akinek mind a két nextgen konzol a birtokában van és tudna segíteni?

Figyelt kérdés

Tudom ezerszer feltett kérdés , hogy melyik a jobb de én csak most jutottam oda , hogy tudnék egy ilyet venni és szeretnék segítséget kérni.

Álláspontom:

Tehát ránézésre az összehasonlító képek alapján szerintem nincs grafikai eltérés...az x1 kicsit felvan filterezve vagy nem tom miért de élénkebb de ezen kívül szerintem nincs különbség .

A kontroller szerintem az x1 nél jobb..de ez magán vélemény . Nekem az esik jobban kézre.

Az exclusive játékok terén meg mind 2 nél van olyan akit szeretek...

Szóval nem jutottam dűlőre és ezért szeretném egy olyan véleményét aki már huzamosabb ideje mind a 2 konzolt használja.

Megkérnék mindenkit tényleg csak az írjon aki használta már mind a két konzolt és nem szeretnék ez alatt is anyázáSt szóval ha lehet privátban írjatok.

Előrre is köszönöm a segítséget. :)

2015. aug. 3. 10:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát én mindegyiket használtam már

Na,őm az hogy élénkebb az is is van amikor az x van amikor a ps

Kontroller tényleg személy függő nekem mindig is fájtak az ujjaim az x-étől pedig nagy a kezem :)

Az exluzivok,,,hát god of war miatt ps mert azt senki se hagyhatja ki,de most valaki meg a halot szereti

Rendszer,hát mondtak itt hülyeségeket,ilyen iphonos példát higy az is a rendszer miatt jo,nemtom az x rendszere hol jobb mint a ps é

Az ilyeneket sose értettem mert semmi különbség nem látható

Talán a konzol rendszere ,de ott szentem ps é átláthatóbb egyszerűbb és magyarosabb ;)

2015. aug. 4. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!