Konzol vásárlás?
Szóval szeretnék venni egy konzolt. A interneten már nagyon sokat olvastam róluk, de sajnos pont a legfontosabb infók nem egyértelműek számomra(szinte mindenhol mást írnak).
PS3:
Igaz hogy PS3-ra eddig kiadott játékok pl.: GTA V, Watch Dogs... tényleg csak 30 FPS-el vagy még annyival sem mennek PS3-on? És ha igen akkor mire kéne számítanom, ez a 30 FPS nagyon szaggat vagy annyira nem észrevehető a különbség a PS4-hez hasonlítva(a grafika részletességén kívül)?
Lehet már futtatni PS3 Slim-en is linux-ot, homebrew programokat vagy még mindig nem törték fel?
Xbox360-on jobban mennek a játékok mint PS3?
PS4/Xbox One:
Megéri most megvenni, nincs olyan baja mint a PS3 FAT-nek,vagy bármilyen más?
PS4 és Xbox One közül melyik éri meg jobban(legfőbb szempont hogy ne legyen gond vele és hogy minél jobban vigye a játékokat)?
Ha PS4-et vagy Xbox One-t vennék akkor Aqua electromax-tól rendelni?
Ps3 xbox 360 ugyanúgy viszi a játékokat,a 30 fps nem szaggat
15 fps alatt látja amugyis az emberi szem a kulonbséget
Ps4 xbox one azt vedd ameik szimpi,én személy szerint ps4-et ajánlom és bármikor bármeikből kifoghatsz hibás szériát :/
Nos igazából én alapból PS3-al tökéletesen beértem volna csak ahogy így utána olvasgattam a dolgoknak láttam ezt a 30 FPS-t és hát nagyon elbizonytalanodtam.
Ma megpróbáltam a laptopomon játszani a GTA V-vel és hát borzasztó...még full minimumon(DX10, minden effekt ki, 39hz, 800x600) is laggolt, sőt először el sem akart indulni, mivel elkezdett hisztizni AMD-Intel GPU kombináció miatt. Pontosan ezek azok amit ki akarok küszöbölni a konzolal.
Egyébként valószínű hogy inkább veszek egy PS4-et és majd azon játszom, lapira meg megy vissza az Ubuntu 12.
Ami viszont kérdéses még hogy ha ettől az Aqua electromax-tól venném akkor ott komplett, gyári PS4 csomagot adnának vagy csak alapgépet adnának?
És most látom van az oldalukon 1TB gép is, ami nem az 1TB miatt érdekes hanem mert állítólag ez új model(CUH-1215b) és vannak benne fizikális hibajavítások. Ez jobban megérné vagy nem fontos és jó az 500GB-s is?
Hát,én nem tudom
Ha hibajavított akkor biztos jobb,de én maradok az árukeresőben lévő 500gb -os ps4 nél
105 ezer,alapgép,kontroller,hdmi kábel és ennyi elég is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!