Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Dell E 5420 vagy HP elitebook...

Dell E 5420 vagy HP elitebook 5830w?

Figyelt kérdés

Laptopot szeretnék venni, leginkább netezéshez, filmnézésre, másod-harmadsorban régebbi egyszerű játékok használatára. Melyik modellt tartjátok jobbnak? Gondolok itt megbízhatóságra, túlmelegedésre, teljesítményre, esetleg gyártóra. Nem igazán vagyok otthon a laptopok világában. Köszönön előre is!

Esetleg még egy dell e6410 is szóba jöhetne, ha az ideálisabb a fenti kettőnél.

2015. júl. 24. 11:36
 1/2 anonim válasza:
nem tudom hogy ugyanazt a laptopot néztük e de ez többszázezer forin enyiért lehet venn egy erős gamer pc-t filmnézésre 90000 értékű is bőven elég. De ahogy néztem a Dell e6410 jobb de én pct vennék ennyiért
2015. júl. 25. 12:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Utazáshoz kell, mindenképp laptopot kell néznem. Használtan 70.000 körül megkapod már mindegyiket, jó állapotban aránylag. :) De köszönöm a választ.
2015. júl. 26. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!