Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 5.1-es hangfalról mit érdemes...

5.1-es hangfalról mit érdemes tudni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szeretnék egy 5.1-es hangfalat vásárolni.

Mivel eddig nem volt dolgom ilyennel, így nem tudom, hogy mit érdemes szemügyre venni vásárlás előtt.

Szóval valaki eltudná mondani, hogy mire figyeljek oda?

Plusz mennyit érdemes költeni rá, mert az interneten tizen pár ezertől, akár több száz ezerig vannak 5.1-es hangfalak?! Milyen minőségbeli különbség van egy 15 ezres és egy 30 ezres 5.1-es hangfal között?

Ja és szükséges valami az 5.1-es hangfalhoz pl., hogy az alaplap vagy a hangkártya támogassa az 5.1-et?

Az alaplapom: Gigabyte B85M-D3H

Egyébként, filmnézésre, játékra és zene hallgatásra használnám.

Előre is köszönöm szépen a választ.

2015. aug. 1. 00:24
 1/2 egybaba ***** válasza:

Szerintem felesleges pénzkiadás az 5.1 egy hangfalszett.

Ami nem csúcsminőség az csak úgy néz ki mintha 5.1 lenne de nem hozza azt a minőséget , meg azért elég sok zene, film még sima sztereo most is. Egy ismerősöm ajánlotta vegyek egy jobb 2.1-est. Ez sima sztereo + 1 mélynyomó

Tökéletesen elégedett vagyok vele, és megúsztam 15 ezerből.

2015. aug. 1. 00:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Én vettem egyet, de megbántam, szerintem nem éri meg az árát, jobban jártam volna egy normális 2.1el

A gyakorlatban filmnézéskor, helyes beállíás esetén csak a center hangszóróból jön a beszédhang, ez nekem nem tetszik, zene esetén megint csak az első két hangszóró fog szólni, a több néma marad, ugyanez van a filmeknél is.

Semmilyen plusz nincs egy normális 2.1eshez képest

2015. aug. 1. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!