Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyiket érdemesebb választani...

Melyiket érdemesebb választani e-book olvasók közül: PocketBook Inkpad (840) vagy Kindle Paperwhite II vagy 3?

Figyelt kérdés
Melyik a könnyebben kezelhető, elég a 6 colos képernyő vagy jobb a 8-as? Gyakorlati tapasztalatokat várok.

#kindle paperwhite #PocketBook Inkpad
2015. júl. 28. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
36%

Én úgy gondolom, hogy bőven elég a 6". A legtöbb könyv sem nagyobb ennél. De nagyban függ attól is, hogy használnád-e PDF-hez is, mert annál jobb a nagyobb kijelző, egyéb esetben a szöveg alapú könyvek, amennyiben helyes formátumban vannak (akár konvertálhatod is, a megfelelő formátumra, pl. kalibre-vel) annál a betű nagyságát tudod állítani, nem fix az egy lapra jutó szövegtartalom mennyisége (ellenben a PDF-nél). Szóval a 6" könnyebben hordozható, kényelmesebb.

Én a Kindle-t ajánlanám inkább, azon ne aggódj, hogy nem bővíthető, a 4GB tárhely, ha e-bookról van szó, akkor bőven elegendő. Kindle PW 2-3-nak nagyon sokat változott a képfrissítési technikája, a korábbi Kindle-ökhöz képest, sokkal gyorsabban végzi el a "karaktertörlést", ezzel szemben a mai napig, a vele egy kategóriában lévő, avagy nála drágább e-book olvasók még mindig ott tartanak ebben, mint a Kindle a kezdetekkor.

2015. júl. 28. 09:09
 2/4 vatafak ***** válasza:
nekem háttérvilágításos pW-m van. hibátlan a masina és ezer évig bírja egy feltöltéssel. konvertálás a saját formátumára mindenképp ajánlott , úgy van a legtöbb elérhető opciód
2015. júl. 28. 14:30
 3/4 A kérdező kommentje:
A Kindle Paperwhite 3-hoz képest a jóval drágább Voyage mennyivel tud többet, érdemes annyival többet áldozni rá? Valakinek van gyakorlati tapasztalata a Voyage-ról?
2015. júl. 30. 23:06
 4/4 anonim válasza:
gyakorlati tapasztalatom még nincsen, de én is most szeretnék venni. a voyage-nak talán szebb a kijelzője, illetve vannak gombok így nem csak kijelzőn tudsz lapozni, ezért könnyebb, ha egy kézzel tartod. valószínűleg nem csak ennyi, de én elég mezei felhasználó leszek, nem figyeltem mindenre-youtube-on néztem pw3-voyage összehasonlító videót, ott egymás mellé téve mutatják a kettőt.:)
2015. aug. 29. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!