Gyerekektől várom a választ! Ti mennyi időt szoktatok az XBOX, TV, Tablet előtt tölteni?
Figyelt kérdés
Amikor fél-vagy egy órát ott ülök az ilyen eszközök előtt,
azt akarják,hogy hagyjam abba. Ezt nem értem,még rossz
időben is így viszonyulnak ehhez. Pedig nem tanulok rosz-
szul,sőt, az évfolyam legjobb tanulója vagyok.
2015. júl. 27. 10:32
1/3 anonim válasza:
Tv-t nem nézek, mert angolul nézek filmeket...
Xboxozni elég sűrűn szoktam, van hogy átjön pár haverom és órákat játszunk vele...
iPaden meg csak este, ágyból nézek filmet vagy játszok..
Telefonom meg egésznap nálam van, mindig mindenhová viszem, ennek vagyok leginkább függője, lemegyek pl a pincébe, hogy ússzak kicsit, medencézzek, még oda is viszem...
Én is jó tanuló vagyok, életemben nem voltam 5-nél rosszabb semmiből sem, se félévkor se évvégén!
19/L
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi,majd megmutatom a szüleimnek bizonyítékként.
2015. aug. 9. 13:55
3/3 anonim válasza:
Én rengeteg időt töltök PC előtt és mobilozni is szoktam, PS3-mal néha játszok, TV-t viszont soha nem nézek, de a szüleim nem korlátoznak semmiben, mivel az osztályban én vagyok az egyik legjobb tanuló és eleget sportolok mellette. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!