Szeretnék, ezekre a kérdésekre választ!?
Tudom, hogy ez a kérdés sokszor elhangzott,de nem kaptam konkrét választ, ezért megkérdezem énis.
Melyik a jobb xbox 360 vagy ps3?
Képcsőves tv van, azon csak scart csatlakozó van ígyis össze lehet kötni a konzolt a tévével? Vagy inkább vegyek 20 ezer Ff-ért monitort?
Olvastam,hogy ps3 képcsőves tv-n nem olyan élvezetes csak az xbox360 ez igaz? Sajnos nem tudok venni 100 ezerért lcd/plazma tv-t!
Meghát főlösleges is szerintem, amúgy sem 100 ezer Ft tévét nem tennék tőnkre játszással, és van egy orion képcsőves tévém az jó lenne játszásra!
Melyik a jobb xbox 360 vagy ps3? Nincs jobb vagy rossazbb, amelyik konzol exkluzív címe jobban tetszenek, azt vedd
Képcsőves tv van, azon csak scart csatlakozó van ígyis össze lehet kötni a konzolt a tévével? Vagy inkább vegyek 20 ezer Ff-ért monitort? Jobb lesz a kép a mobitoron, de hdmi csatlakozóval is rendelkező monitort és konzolt vegyél.
Olvastam,hogy ps3 képcsőves tv-n nem olyan élvezetes csak az xbox360 ez igaz? Sajnos nem tudok venni 100 ezerért lcd/plazma tv-t! Tényleg rosszabb a képminőség, de egy digitális bemenettel rendelkező (hdmi, dvi, a második esetben szükséges lesz egy addapterre és nem fog a hang átmenni)monitor is megteszi
Meghát főlösleges is szerintem, amúgy sem 100 ezer Ft tévét nem tennék tőnkre játszással, és van egy orion képcsőves tévém az jó lenne játszásra!Rossz minőségű lesz a gép képcsöves tévén, nem megy tv tönkre a használtattól, a játéktól sem.
Akkor mindegy, hogy milyen monitort veszek csak legyen rajta HDMI csatlakozó?
Amúgy a monitornak nem kicsi a képernyője?
Igyis élvezetes lesz vele a játék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!