Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szeretnék, ezekre a kérdésekre...

Németh László. kérdése:

Szeretnék, ezekre a kérdésekre választ!?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez a kérdés sokszor elhangzott,de nem kaptam konkrét választ, ezért megkérdezem énis.

Melyik a jobb xbox 360 vagy ps3?

Képcsőves tv van, azon csak scart csatlakozó van ígyis össze lehet kötni a konzolt a tévével? Vagy inkább vegyek 20 ezer Ff-ért monitort?

Olvastam,hogy ps3 képcsőves tv-n nem olyan élvezetes csak az xbox360 ez igaz? Sajnos nem tudok venni 100 ezerért lcd/plazma tv-t!

Meghát főlösleges is szerintem, amúgy sem 100 ezer Ft tévét nem tennék tőnkre játszással, és van egy orion képcsőves tévém az jó lenne játszásra!

2015. márc. 9. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Melyik a jobb xbox 360 vagy ps3? Nincs jobb vagy rossazbb, amelyik konzol exkluzív címe jobban tetszenek, azt vedd

Képcsőves tv van, azon csak scart csatlakozó van ígyis össze lehet kötni a konzolt a tévével? Vagy inkább vegyek 20 ezer Ff-ért monitort? Jobb lesz a kép a mobitoron, de hdmi csatlakozóval is rendelkező monitort és konzolt vegyél.

Olvastam,hogy ps3 képcsőves tv-n nem olyan élvezetes csak az xbox360 ez igaz? Sajnos nem tudok venni 100 ezerért lcd/plazma tv-t! Tényleg rosszabb a képminőség, de egy digitális bemenettel rendelkező (hdmi, dvi, a második esetben szükséges lesz egy addapterre és nem fog a hang átmenni)monitor is megteszi

Meghát főlösleges is szerintem, amúgy sem 100 ezer Ft tévét nem tennék tőnkre játszással, és van egy orion képcsőves tévém az jó lenne játszásra!Rossz minőségű lesz a gép képcsöves tévén, nem megy tv tönkre a használtattól, a játéktól sem.

2015. márc. 9. 20:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Akkor mindegy, hogy milyen monitort veszek csak legyen rajta HDMI csatlakozó?

Amúgy a monitornak nem kicsi a képernyője?

Igyis élvezetes lesz vele a játék?

2015. márc. 10. 05:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb, mint a homály a crt tévén.Egy 22 inches mér nagyobb mint egy átlag crt
2015. márc. 10. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!