IPod touchra hogyan tudok játékokat tenni? : )

Figyelt kérdés
Már odaadtam egy barátnőmnek, akinek az apukája meg tudja csinálni, és rakott is rá párat (jailbreakkel). Nekik több ilyesmi van, iPhone, Touch, és azt mondta, hogy apukájának is bankkártyaszámot kellett beírni, de ahhoz is amerikai kellet.. :D Meg úgy alapból, regisztrációnál én nem akarok ilyeneket beírni.. van más megoldás hogy rakjak rá valahonnan? :S
2010. márc. 6. 14:23
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Hányadik generációs a Touchod? Milyen firmware van rajta?

Meg lehet oldani fizetés nélkül is az upgrade-et.

Az i-tunes azért kér pénzt, szerintem arra gondoltál.

Akkor a firmware-t frissítik.

A jailbreak az az amikor "feltörik" a touch-ot és így egyéb programokat (akár játékokat) is tudsz telepíteni.

Wifi-n keresztül csatlakozz a netre és tölts le játékot!

2010. márc. 15. 22:11
 2/4 A kérdező kommentje:
2G-s, és 2.1-es szoftver van rajta, ennyit tudok :D voltak rajta programok, de véletlen letöröltem :D regisztrálni nem tudok (kér kártyaszámot)...és amikor wifivel bemegyek az app storeba, kéri a felhasználót. Meg a szoftverfrissítésért is fizetni kell, amihez szintén kell felhasználó. Szóval mit kell csinálnom? :D
2010. márc. 21. 21:59
 3/4 anonim válasza:

Elsőként update-elsz 3.0-ra

[link]

majd jailbreakelsz :)

[link]

2010. márc. 23. 21:23
 4/4 A kérdező kommentje:
már jailbreakes :) ez az update-es dolgot megnézem :D
2010. márc. 25. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!