Hogyan kell beállítani a kábeles digi tv-n az M4-et?
# 2:
Ha optikai kábeles Digi van nálatok, ahol a terminálból megy a set-top-boxhoz a kábel, próbáltad, hogy újraindítod a terminált?
Köszi, már feltúrtam neten mindent, mire rábukkantam erre a kérdésre, és a fenti hozzászólásokban szereplő adatok valamelyikével, manuálisan sikerült beállítani végül nagy nehezen.
De annak mi lehet az oka, hogy otthon háromból három tévé egyike sem találja meg az automatikus csatornahangolás során?...
Én is megszenvedtem vele, ezért leírom a megoldást.
A hibát az okozza, hogy a TV beállítások menüjében a tartózkodási helyként Magyarország van megadva.
Azt kell tenni, hogy a tartózkodási helynek ki kell választani az én tv-men -- (a vonalkát, vagyis hogy nem adok meg tartózkodási helyet), ezután újra kell kerestetni a csatornákat, és láss csodát az M4 és az M4 HD is nornálisan működik. A dolog szépséghibája, hogy a Travel chanel, History, stb. amelyek több nyelven is sugározzák az adásukat, ezután angolul jelentkezik be. Ezen pedig úgy segíthetünk, hogy szintén a beállítások menüben találunk olyant, hogy a csatornák elsődleges nyelve - itt beállítjuk, hogy "magyar", és már meg is oldódott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!