Master22 kérdése:
Melyik hangfalnak jó a mélye a 3 közül?
Figyelt kérdés
hangfalak2015. júl. 20. 11:19
11/16 anonim válasza:
Határeset. A Skytec márkától falramászok.
Ráadásul nem megy valami mélyre ez sem. 50Hz-150Hz-t adnak meg, persze amatőrök, mert dB-s tűrés nélkül ez az adat semmit nem ér... Mondjuk ha a -3dB-s pontja is az 50Hz, az sem elég jó.
12/16 anonim válasza:
Uhh
Ilyen irányban ezeket kellene inkább erőltetni: Taga Vigor SW 8 , Taga TSW - 90 , JBL Arena 100 , mission ms8 eseteg használtan avx fórum, de semmiképp sem skytec az felejtős.
13/16 anonim válasza:
azért írtam még oda,hogy hasonlót.Tudom hogy kaki.Egyrészt:a beépített erősítő felét sem tudja,másrészt a hangszóró sem hosszúéletű.Egyedül a doboz jó.(nyúlketrecnek)Viszont az elv tökéletes.Mert ha nincs elég mélyed,vegyél egy wofert.Miért hajintanád ki a régit?
14/16 anonim válasza:
Asszem a Wharfinak volt 38, vagy 40-es méllyel aktív subja, az jól jönne sztem.
15/16 A kérdező kommentje:
néztem most wharfedale-ben újakat
amibe 30-as a mélye az már 100felett van.
használtban lenne jó
2015. júl. 23. 15:50
16/16 anonim válasza:
Nyilván! :)
Használtan, de inkább kettő! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!