Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik hangfalnak jó a mélye...

Master22 kérdése:

Melyik hangfalnak jó a mélye a 3 közül?

Figyelt kérdés
hangfalak

2015. júl. 20. 11:19
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
2015. júl. 20. 11:20
 2/16 A kérdező kommentje:
2015. júl. 20. 11:20
 3/16 A kérdező kommentje:
2015. júl. 20. 11:21
 4/16 anonim ***** válasza:

Inkább ez lenne a jó választás :

[link]

Főleg ha kültérre akarod.

2015. júl. 20. 12:36
 5/16 A kérdező kommentje:

Nekem bentre kell szobába techno zenét hallgatni.

amit linkeltél az sok az erösitömnek.

2015. júl. 20. 15:09
 6/16 anonim ***** válasza:

Azért gondold még meg egyszer ezt a dolgot. Én most örülök, hogy annak idején nem volt pénzem PA hangfalat venni szobába...

Ha meggondoltad és még mindig PA cucc kell ;) , akkor ki kell ábrándítsalak, PA cuccban az amelyik mélyre megy igazán az nagyon nagy és drága lesz. A kisebb PA cuccok bár jó hatásfokúak, de egyáltalán nem mennek olyan mélyre mint a kisebb szobai Hi-Fi hnagfalak, száraz kopogós mélyük lesz.

2015. júl. 20. 15:35
 7/16 anonim ***** válasza:

a három közül inkább a Sal ra szavazok,inkább pax 225 p.Mivel kissé érzéketlenek a hangszórói,így teltebb mélyeket adnak.Dupla mélynyomó,extra basszus.Ráadásul fa szekrényben van,és előre néz a reflex nyílás.Lewitz-et nem ismerem.Mindenesetre azt javaslom,tényleg komolyan gondold meg a dolgot.Sajnos a piezo magas süvít mint állat,és mivel nincs középsugárzó,így a közép hangok is korlátozottan hallhatók majd.Vagyis:Nagyon visít,és rohadtul dübörög,de hogy mit énekelnek,az nem derül ki.Pa cuccot szobába annyira nem érdemes,inkább udvarra valók.Nem azt tanácsolom,hogy vegyél egy szutyok minihifit olcsón dobozhangzással,inkább nézz körbe a piacon,ennyiért már elég jó hifi cuccokat lehet kapni.Az ilyen árfekvésűek már kellően dübörögnek,általában van középsugárzójuk,és dóm magassugárzóval szerelik őket,ami nem visít,csak érzékelteti a magas hangokat.Én két éve ezt használom,én sem ezt akartam,mégis bevált:

[link]

És a poén:kint,udvaron is meglepően dinamikusan adja elő magát.

Ha ez mégsem nyerné el tetszésedet,itt egy oldal,ahol olcsón hozzájuthatsz pa cuccokhoz,de vigyázz,van pár semmire való termékük is!

2015. júl. 20. 17:02
 8/16 anonim ***** válasza:

Tisztességes Pa cucc, ami elég mélyre megy és jó a hatásfoka, az szekrény méretű lesz és nem 10 ezres kategória, de az meg szétszedné a szobát.

Gagyibb és/vagy kisebb Pa cucc visítani fog, kopogós száraz mélye lesz, hiányozni fog az alsó oktáv. Vagy esetleg ha ezek nem is jelentkeznek, akkor meg gyengébb lesz a hatásfoka (pl Sal), mint kb egy szobai hangsugárzónak.

Nagy méretű hi-fi hangsugárzó az lehet, hogy játszik, mert mélyebbre megy, emberibben szól, de nem olyan jó a hatásfoka, 40-50 ért már kaphatsz!

10 év múlva a füled lehet hogy hálás lesz, ha a harmadik lehetőséget választod.

2015. júl. 20. 18:04
 9/16 A kérdező kommentje:

Nekem techno zenére kell fontos hogy jó legyen a mély.

Yamaha ns50f hangfalam van de ezeknek nincs mélye.

2015. júl. 22. 10:37
 10/16 anonim ***** válasza:

van egy ötletem,a kecske is megmarad,meg a káposzta is jóllakik(:

[link]

ha ezt vagy hasonlót összekötöd a régiekkel,az összes szomszédod pokolba kíván majd.

Ráadásul olcsóbb is valamivel.

2015. júl. 22. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!