Melyik hangfalnak jó a mélye a 3 közül?
Nekem bentre kell szobába techno zenét hallgatni.
amit linkeltél az sok az erösitömnek.
Azért gondold még meg egyszer ezt a dolgot. Én most örülök, hogy annak idején nem volt pénzem PA hangfalat venni szobába...
Ha meggondoltad és még mindig PA cucc kell ;) , akkor ki kell ábrándítsalak, PA cuccban az amelyik mélyre megy igazán az nagyon nagy és drága lesz. A kisebb PA cuccok bár jó hatásfokúak, de egyáltalán nem mennek olyan mélyre mint a kisebb szobai Hi-Fi hnagfalak, száraz kopogós mélyük lesz.
a három közül inkább a Sal ra szavazok,inkább pax 225 p.Mivel kissé érzéketlenek a hangszórói,így teltebb mélyeket adnak.Dupla mélynyomó,extra basszus.Ráadásul fa szekrényben van,és előre néz a reflex nyílás.Lewitz-et nem ismerem.Mindenesetre azt javaslom,tényleg komolyan gondold meg a dolgot.Sajnos a piezo magas süvít mint állat,és mivel nincs középsugárzó,így a közép hangok is korlátozottan hallhatók majd.Vagyis:Nagyon visít,és rohadtul dübörög,de hogy mit énekelnek,az nem derül ki.Pa cuccot szobába annyira nem érdemes,inkább udvarra valók.Nem azt tanácsolom,hogy vegyél egy szutyok minihifit olcsón dobozhangzással,inkább nézz körbe a piacon,ennyiért már elég jó hifi cuccokat lehet kapni.Az ilyen árfekvésűek már kellően dübörögnek,általában van középsugárzójuk,és dóm magassugárzóval szerelik őket,ami nem visít,csak érzékelteti a magas hangokat.Én két éve ezt használom,én sem ezt akartam,mégis bevált:
És a poén:kint,udvaron is meglepően dinamikusan adja elő magát.
Ha ez mégsem nyerné el tetszésedet,itt egy oldal,ahol olcsón hozzájuthatsz pa cuccokhoz,de vigyázz,van pár semmire való termékük is!
Tisztességes Pa cucc, ami elég mélyre megy és jó a hatásfoka, az szekrény méretű lesz és nem 10 ezres kategória, de az meg szétszedné a szobát.
Gagyibb és/vagy kisebb Pa cucc visítani fog, kopogós száraz mélye lesz, hiányozni fog az alsó oktáv. Vagy esetleg ha ezek nem is jelentkeznek, akkor meg gyengébb lesz a hatásfoka (pl Sal), mint kb egy szobai hangsugárzónak.
Nagy méretű hi-fi hangsugárzó az lehet, hogy játszik, mert mélyebbre megy, emberibben szól, de nem olyan jó a hatásfoka, 40-50 ért már kaphatsz!
10 év múlva a füled lehet hogy hálás lesz, ha a harmadik lehetőséget választod.
Nekem techno zenére kell fontos hogy jó legyen a mély.
Yamaha ns50f hangfalam van de ezeknek nincs mélye.
van egy ötletem,a kecske is megmarad,meg a káposzta is jóllakik(:
ha ezt vagy hasonlót összekötöd a régiekkel,az összes szomszédod pokolba kíván majd.
Ráadásul olcsóbb is valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!