Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van valakinek Panasonic fz28-a?

Van valakinek Panasonic fz28-a?

Figyelt kérdés
Van vele kapcsolatban egy kérdésem. Hol találom meg rajta a videót, amit elmentettem?
2010. márc. 4. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Hali!

Nekem fz18 am van ami nagyon hasonló a tiédhez...

Rámész a visszajátszára(az a zőld jejátszás gomb)és ha a videónál vagy kiirja hogy videó lejátszása....és akkor a joystick al ha lenyomod lejátsza...Ha pedig a gépen keresed akkor a képek között kell lennie...

2010. márc. 6. 19:18
 2/6 A kérdező kommentje:

na végre valaki,aki talán tud segíteni (:

a gépen rajta van, és le is tudom játszani, de amikor csatlakoztatom a számítógéphez, akkor a mappában csak a képek vannak és a videó sehol.

2010. márc. 7. 08:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha van total commander-ed(az egy filekezelő program)és ott megnyitod a a képeket(a memóriakártyáról) menj rá a programban arra a fülre hogy kit. és akkor a legaljára rakja a videót...Vagy lehet az is hogy nincs olyan programod ami le tudná a videót játszani és ezért nem ismeri fel hogy videó...Ha a total commanderben se találod telepíts fel egy programot ami kezeli ezeket a videótípusokat...A tiéd is MOV ba vesz fel?Üdv!

2010. márc. 7. 12:45
 4/6 A kérdező kommentje:

szia!

kipróbáltam amiket mondtál. van total commanderem, meg is néztem de csak a képeket mutatja. meg amúgy se lenne nehéz megtalálni, mert még új a fényképező, és csak 9-10 kép van rajta, meg az a videó amit nem találok. a videót elvileg azzal a Quick Time programmal játssza le, olyan is van a gépen.

de utána kipróbáltam, hogy csakúgy felvettem valamit videóra, és azt a számítógép mutatta. szóval nem értem ezt a videót, miért nem találom, pedig fontos lenne. MOV a kiterjesztése a fájlnak.

azt is kipróbáltam, hogy kivettem a memóriakártyát, hátha a fényképező memóriájára mentette, de ott sem volt.

Nincs más ötleted esetleg? Tényleg fontos az a videó....

2010. márc. 7. 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nincs...:(

Nem értem mi lehet a baj...

Google -ben kersted már?Hátha másnak is volt már ilyen problémája....Mást nem tudok :S

2010. márc. 16. 15:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Kerestem, de nem tudom, hogy keressek még rá, mert ha rákeresek, hogy panasonic fz38 videó, akkor minden mást ad ki:S
2010. márc. 16. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!