Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lazer PMP-11807 típusú mp5...

Lazer PMP-11807 típusú mp5 lejátszóval kapcsolatban valakinek tapasztalat? Szövegformátumokat nem kezel?

Figyelt kérdés

A jelenlegi Auchan katalógusban van egy Lazer PMP-11807 típusú 7" kijelzővel rendelkező mp5 lejátszó.

Gondolom, hogy ennyi pénzért nem fogok csodát kapni, nem is várom, hanem érdekelne, (mivel sehol semmi infó nincs róla), hogy txt. vagy bármilyen szövegfájlt nem kezel? Mármint ebook olvasó funkciója nincs?

2011. nov. 11. 22:26
 1/6 anonim válasza:
Igen ez engem is érdekelne, egyébként akkumlátoros, vagy mindig tölteni kell?
2011. nov. 17. 11:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát én megnéztem ezt a szerkentyűt, inkább hozzácsapok még 20ezret és veszek egy tabletet... Wayteq, Concorde 1-2 hónapos már kapható ennyiért és lényegesen többet ér.
2011. nov. 17. 12:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként akkumlátoros.
2011. nov. 17. 12:44
 4/6 anonim válasza:
Értem. Egyébként nekem annyit kellene ellátnia hogy felrakok egy 30percnyi videót, és lejátszani kábé ennyi. Gondoltam most ilyen árba próba szerencse, csak mennyit bírhat az akkuja..
2011. nov. 17. 16:31
 5/6 anonim válasza:
Másra nem használnám, szerinted érdemes ?
2011. nov. 17. 16:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Hm ezt nem tudom megmondani. Annyira részletesen nem néztem meg, de szerintem ugorj el egy Auchanba és nézd meg magad. Azt tudom, hogy a Savoya Parkban ki is van rakva egy, kezedbe foghatod stb.
2011. nov. 18. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!