Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen erősítőt ajánlanátok...

Milyen erősítőt ajánlanátok ehhez a felépítéshez?

Figyelt kérdés

Szeretnék építeni egy hordozható hangszórót. Felépítés terén úgy szeretném, hogy van 1 sub két közép és két magas.

Egy ilyen 2.1 es erősítőt néztem ki: [link]

Megfelelő hangváltóval megoldható lenne, hogy külön a mély, közép és magasokra kiossza a megfelelő hangtartományt?

2015. júl. 7. 14:34
1 2
 1/15 Metal456 ***** válasza:
Namost neked milyen teljesítményű hangszóróid vannak?
2015. júl. 8. 20:10
 2/15 A kérdező kommentje:

Még csak fejben született meg az egész. Ezt néztem ki, ebből kellene 2 darab: [link]

Ezt raknám mélynek:

[link]

és utána keresnék egy pár tweetert. Érdekelne a véleményed a két hangszóró típúsról mert mintha hallottam volna már az eastech ről de nem vagyok biztos. Nem akarok egy high-end cuccot de szeretném ha lejátszok egy zenét akkor minden tartományból legyen :D Előre is köszönöm

2015. júl. 8. 23:52
 3/15 Metal456 ***** válasza:

Figyelj ezek a hangszórók jók de nem akarnál zsír újakat?

Csak mert hát félve de mondom hogy a salnál vannak "jók"

Tehát a jó alatt azt értem hogy célnak megfelel:

[link] középnek

[link] mélynek

[link] magasnak

2015. júl. 9. 15:33
 4/15 Metal456 ***** válasza:
Hangváltó. [link]
2015. júl. 9. 15:43
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, inkább kihagynám a salt mert vannak vele rossz tapasztalataim. Azért is néztem ilyen hangszórókat, mert olcsó és mivel DIY cucc ezért mind1, hogy új vagy használt és így legalább spórolok is egy kicsit meg már be lesznek járatva:D
2015. júl. 11. 12:21
 6/15 Metal456 ***** válasza:
Hát igen énis azért tettem hozzá hogy félve ajánlom igazából az mncvel járnál jól a legjobban mert azokról rosszat nemigazán lehet mondani vagy ilyen bontott videoton hangszórók is jók vagy újakat esetleg hangszoroshoppon vagy h2000-ren tudsz venni
2015. júl. 11. 19:36
 7/15 Metal456 ***** válasza:
Deha ezeknél maradnál a véleményem az hogy jót választottál
2015. júl. 11. 19:38
 8/15 Metal456 ***** válasza:
De a mélynek nagyobbat kell nézni mert ott 100 wattot ad le az erősítő és tönkre fogod verni vele
2015. júl. 11. 19:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. És akkor ha egy 3 utas hangváltóra rákötöm akkor faszán külön is kéne osztania a feladatokat, de még az érdekelne, hogy hangváltó vásárlásánál mire figyeljek, hogy köthetek-e pl a hangváltó közép részéhez két közepet és ilyenkor a teljesítmény hogy van és mindegyik hangszórónak ugyan olyan ellenállásának kell lennie plusz még a hangváltónak is? Előre is köszi és bocsi a sok fura kérdésér :D
2015. júl. 12. 22:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Lenne egy nagyobb prioritást élvező kérdésem is:D Most nézem(amit eddig nem figyeltem, hogy a linken szereplő erősítőn hogy vannak a kimenetek. Egy L R és Mély ilyenkor is kell a 3 utas hangváltó vagy lehet kapni olyan 2 utast ahol csak a magast és a közepet válaszza szét, továbbá ha mégis 3 utasos hangváltót rakok be akkor ha kihagyom a mély kimenetet attól még nem lesz baj és az erősítőn lévő bal és jobb csatorna pozitív és negatív részeit hogy kötöm be a hangváltó 1-1 pozitív és negatív részére?
2015. júl. 12. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!