Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen laptopot ajánlanátok?

Milyen laptopot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Mivel kolis leszek és szeretek a gépen játszani a haverokkal, szükségem lesz egy laptopra. 150 ezer forint környékén milyen laptopot ajánlanátok ami bírná? Mondjuk napi 3 óra játékot vagy kicsit többet?

2015. júl. 5. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha játszani akarsz, akkor nem jön ki 150-ből.
2015. júl. 5. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Játékra való laptophoz nem lesz elég 150ezer
2015. júl. 5. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ha szerintetek a játék alatt GTA 5-öt kell érteni full HD-ban és 60 fps-en, akkor tényleg nem jön ki 150-ből.

Ez pl. elég jó gép 150-ért.

[link]

CS GO-ra, TF2-re, stb. bőven jó.

Itt a keresés, amit futtattam, nézelődhetsz itt is

[link]

Főleg ott tudsz spórolni, hogy Windows nélkül veszed, aztán vagy megoldod okosba', vagy ha úgy is egyetemre mész, ott valószínűleg lehet ingyenes licenszet igényelni.

2015. júl. 6. 01:11
 4/4 anonim ***** válasza:

(Előző voltam)

Utólag vettem észre, hogy abban a HP-ban integrált videokártya van, ami játszani nem feltétlen jó, helyette itt egy másik, ami ugyan i3-as, de 8 GB RAM-mal és 2 GB-os videokártyával bőven jó.

[link]

Legyen benne legalább egy i3-as (az sem árt, ha 1,8 - 2 GHz-es vagy több), 4 (de inkább több) GB memória és egy legalább egy 1 GB-os dedikált videokártya. Egy ilyen gépet (Windows nélkül) simán kihozol 150 ezerből

2015. júl. 6. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!