Milyen gépet, vagy laptopot ajánlanátok?
Sziasztok!
A 15.születésnapomra laptopot, vagy asztali sz.gépet szeretnék,de nem tudom, hogy milyet válasszak. Mivel 9-es vagyok egy elég erős gimnáziumban a gépet dokumentumok készítéséhez(world,powerpoint,excel,stb.) és sims 2,3,4-hez használnám leginkább.(sims miatt win8 kizárva,mert úgy tudom nem fut rajta) Op.rendszer nélkülit szeretnék, vagy olyat, amin win7 van. Találtam egy laptopot, ami nagyon-nagyon tetszik. [link]
Asztali sz.gépet még nem kerestem, mert nem értek hozzá egyáltalán.:D A maximum ár 130E ,ennél feljebb tényleg nem, mert még a win7-et is meg kell vennem. És a géphez semmim nincsen(monitor,egér,billentyűzet,kamera,hangszóró,stb.)
Megköszönném, ha valaki venné a fáradtságot és segítene ! :) Köszönöm!:) 14/L.
ui.: amúgy van egy 5 éves Toshibám,( [link] ) amit imádok, de sajnos az élet eléggé meggyötörte,ezért is szeretnék toshibát, mert abban már megbízom. Ha viszont valaki más márkájút ajánl, én nyitott vagyok, de a DELL-el kíméljetek !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!