Slash49 kérdése:

XBOX360 FAT konzol?

Figyelt kérdés
Heló! Olyan kérdésem lenne, hogy hogy a fent említett konzol ugye bár eléggé híres a 3led hibájáról, amit a nem megfelelő hűtés okoz. Az lenne a kérdésem, hogy ha az alapból benne lévő ventit bekötöm 12v-ba, akkor már nyugodtan lehet játszani 5-6 óra hosszát? Persze 20-30perce pihenőkkel. Illetve még tervezek hozzá, 2 pár ventit az oldalaihoz, így még a két oldalából is fújna befelé a hideg levegő. Kérem válaszotokat ennek tudatában írjátok meg.

2015. jún. 26. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
HELÓ IGEN HA BEKÖTÖD 12V-BA AKKOR NAGYON JÓL HŰT MEG MINDEN FŐLEG HA MÉG VESZEL HOZZÁ 2 VENTIT
2015. jún. 26. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
caps off. olvashatatatlan a kérdés. én ugy is játszottam, hogy semmi ilyen nem volt megcsinalva. az enyém jasperes
2015. jún. 26. 22:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak köszi a választ. Szóval akkor így ezzel a megoldással, ki lehet zárni végleg a 3led hibát ugye?
2015. jún. 27. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
bármikor bekövetkezhet a 3-led. de igen így naggyából így nem lesz 3 led
2015. jún. 27. 23:43
 5/5 A kérdező kommentje:
De a 3led hiba a Microsoft nem megfelelő hűtés technikájának "köszönhető". Mert egyszerűen kiég az egész. De ha megfelelő hűtése van, mint amit én tervezek, 2 pár ventit rakok mind a 2 oldalához, mind a 2 párat 12 voltba kötöm. Plusz még a gyári iker ventijét is átkötöm 12v-ba, plusz még a proci felé is akarok tenni egy ventit. Így már olyan hűtése lesz, hogy 5 óra játék után sem fog felmenni 40C° fölé a hőfoka. Szóval szerintem a "bármikor" bekövetkezhet a 3led hiba, az sztem kizárható. Csak azért írom ezt, nem akarok kötekedni, még soha nem volt boxom, de a hűtéstechnikához értek valamicskét. Szóval ezt most csak azért írom, hogy ennyi meg ennyi venti lesz a boxon, hogy tisztában legyetek válaszadáskor, hogy milyen levegő mozgása lesz. Azért szerintem ilyen levegőmozgás alatt ki lehet zárni a 3led hibát.
2015. jún. 28. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!