Xbox360! Még új vagyok ezen a téren, tudnátok segíteni? ( Többi a leírásban! )
Ezúton szeretném kérni a segítségeteket! Úgy gondoltam, hogy nyáron veszek egy Xbox-ot, és ezzel kapcsolatban felmerült bennem pár kérdés, amire Én nem tudom a választ!
1. ahogy a gépeknél, úgy gondolom, hogy az Xbox-oknál is megvannak a típusok, belső tárhely mérete, és ehhez hasonló finomságok! Nos, milyen típusú Xbox-ot tudnátok ajánlani?
2. csak boltban megvett ( eredeti ) játékkal vagyok képes játszani?
3. tegyük fel, hogy kijön egy új játék...kijön PC-re, meg Xbox-ra is, PC-n gamer gépigényt igényelne ( vagy legalábbis elég erős gép kellene hozzá ), Xbox-hoz pedig mi a garancia, hogy például minden új játék futni fog rajta, vagy ez hogyan működik?
4. kötelező joystickkal játszanom? Xbox-ra tudok csatlakoztatni egeret és billentyűzetet?
Egyenlőre ennyi kérdéssel fordulnék hozzátok! Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
1.: Ehez előszőr azt kell tudnunk,hogy mennyit szánsz rá. Mivel 360-at "kapsz" már 40 ezer környékén is,persze ezek régi szériák,nem igen éri meg már az árát. Szóval árat mondjon a kedves kérdező.
2.:Igen,csak azokkal tudsz játszani,amíg nem viszed el szakemberhez,és RGB-vel megoldja. (Ez üzlettől függ,de olyan 13-15ezer forint)
3.:Mivel konzolról beszélünk,ez az előnye a konzolnak,hogy jó pár évig tökéletesen fognak futni a játékok,nincs külön "gépigényük" a játékoknak,mivel levannak butítva a játékok.
4.:Xbox joystick-hoz HAMAR hozzá lehet szokni,de tényleg nagyon hamar hozzálehet szokni,mivel kézre van szabva a legkényelmesebb joystick. SAjnos egér+bill macerás,de lehet hogy meglehet oldani,olvass utána.
Köszönöm a reakciót! :)
1. olyan 70-80 ezer forintot szánnék rá!
2. szerinted megéri RGB-vel megoldani?
3. ez Nekem még új, nem is tudtam, hogy csak lebutítják a játékokat. De azért így is élvezetes, és szép látványt nyújt a játék, igaz?
4. utána olvastam, elvileg meglehet oldani! De majd azért joystickkal is megpróbálom, ha egyszer rászánom Magamat, hogy vegyek! :)
1.
2.
Szerintem mindenképp érdemes, viszont ha jól tudom, miután megkapta ezt a "hackelést" nem fogsz tudni Multiplayerezni azaz neten játszani. Viszont azt ugye tudod, hogy ha Multiplayerezni akarsz, akkor xbox live-ot kell venned külön?
3.
Persze, gyönyörű, nem arra értettem gogy butított. Csak ha összehasonlítassz egy PC-n futó játékot egy konzolon futó játékkal, akkor jóval szebb PC-n. Mivel ha jól tudom az FPS is korlátozva van konzoloknál, nem mint PC-nél.
1. köszönöm szépen! :)
2. ohh ez Engem nem érint, de köszönöm az információt! Én nem szeretek Multiplayerezni! :)
3. aha, értem!
Hát akkor ennyi lett volna, nagyonszépen köszönöm, hogy időt fordítottál a kérdéseimre! :)
További kellemes napot!
Miért jobb az Xbox One és a PS4 az Xbox360-nál?
Azért mert ezek újabbak, vagy?
Hmm, köszönöm a véleményedet! Ez megfontolandó!
Átgondolom a PS4-et! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!