Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360! Még új vagyok ezen a...

Havas Levente kérdése:

Xbox360! Még új vagyok ezen a téren, tudnátok segíteni? ( Többi a leírásban! )

Figyelt kérdés

Ezúton szeretném kérni a segítségeteket! Úgy gondoltam, hogy nyáron veszek egy Xbox-ot, és ezzel kapcsolatban felmerült bennem pár kérdés, amire Én nem tudom a választ!

1. ahogy a gépeknél, úgy gondolom, hogy az Xbox-oknál is megvannak a típusok, belső tárhely mérete, és ehhez hasonló finomságok! Nos, milyen típusú Xbox-ot tudnátok ajánlani?

2. csak boltban megvett ( eredeti ) játékkal vagyok képes játszani?

3. tegyük fel, hogy kijön egy új játék...kijön PC-re, meg Xbox-ra is, PC-n gamer gépigényt igényelne ( vagy legalábbis elég erős gép kellene hozzá ), Xbox-hoz pedig mi a garancia, hogy például minden új játék futni fog rajta, vagy ez hogyan működik?

4. kötelező joystickkal játszanom? Xbox-ra tudok csatlakoztatni egeret és billentyűzetet?

Egyenlőre ennyi kérdéssel fordulnék hozzátok! Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2015. márc. 18. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:

1.: Ehez előszőr azt kell tudnunk,hogy mennyit szánsz rá. Mivel 360-at "kapsz" már 40 ezer környékén is,persze ezek régi szériák,nem igen éri meg már az árát. Szóval árat mondjon a kedves kérdező.

2.:Igen,csak azokkal tudsz játszani,amíg nem viszed el szakemberhez,és RGB-vel megoldja. (Ez üzlettől függ,de olyan 13-15ezer forint)

3.:Mivel konzolról beszélünk,ez az előnye a konzolnak,hogy jó pár évig tökéletesen fognak futni a játékok,nincs külön "gépigényük" a játékoknak,mivel levannak butítva a játékok.

4.:Xbox joystick-hoz HAMAR hozzá lehet szokni,de tényleg nagyon hamar hozzálehet szokni,mivel kézre van szabva a legkényelmesebb joystick. SAjnos egér+bill macerás,de lehet hogy meglehet oldani,olvass utána.

2015. márc. 18. 16:58
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a reakciót! :)

1. olyan 70-80 ezer forintot szánnék rá!

2. szerinted megéri RGB-vel megoldani?

3. ez Nekem még új, nem is tudtam, hogy csak lebutítják a játékokat. De azért így is élvezetes, és szép látványt nyújt a játék, igaz?

4. utána olvastam, elvileg meglehet oldani! De majd azért joystickkal is megpróbálom, ha egyszer rászánom Magamat, hogy vegyek! :)

2015. márc. 18. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:

1.

[link]

2.

Szerintem mindenképp érdemes, viszont ha jól tudom, miután megkapta ezt a "hackelést" nem fogsz tudni Multiplayerezni azaz neten játszani. Viszont azt ugye tudod, hogy ha Multiplayerezni akarsz, akkor xbox live-ot kell venned külön?

3.

Persze, gyönyörű, nem arra értettem gogy butított. Csak ha összehasonlítassz egy PC-n futó játékot egy konzolon futó játékkal, akkor jóval szebb PC-n. Mivel ha jól tudom az FPS is korlátozva van konzoloknál, nem mint PC-nél.

2015. márc. 18. 22:15
 4/10 A kérdező kommentje:

1. köszönöm szépen! :)

2. ohh ez Engem nem érint, de köszönöm az információt! Én nem szeretek Multiplayerezni! :)

3. aha, értem!

Hát akkor ennyi lett volna, nagyonszépen köszönöm, hogy időt fordítottál a kérdéseimre! :)

További kellemes napot!

2015. márc. 19. 06:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Semmiség.
2015. márc. 19. 16:58
 6/10 anonim válasza:
Inkább Xbox one-t vagy ps4 et vegyél xbox 360 már elég régi.
2015. márc. 19. 17:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Miért jobb az Xbox One és a PS4 az Xbox360-nál?

Azért mert ezek újabbak, vagy?

2015. márc. 20. 16:59
 8/10 anonim válasza:
77%
Hát alapvetően eez csak az én véleményem de a xbox 360 már a ciklusa vége felé tart. Nagyon jó konzol de ha tartani akarod a lépést a legújabb játékokkal és van pénzed is, akkor a One és ps 4 jobb lehet. A játékok szebbek és az újak már lassan csak ezekre jönnek De ez csak az én véleményem. Én biztos nem vennék már előző generációs konzolt bármilyen jó és olcsó.
2015. márc. 20. 19:00
 9/10 A kérdező kommentje:

Hmm, köszönöm a véleményedet! Ez megfontolandó!

Átgondolom a PS4-et! :)

2015. márc. 20. 21:56
 10/10 A kérdező kommentje:
És a PS4 is úgy működik, mint egy Xbox360? Nagyjából akkor újra ezek a kérdéseim lennének, csak most PS4-es kivitelezésben! :) ( 1-es, 2-es, 3-as, 4-es kérdés!! )
2015. márc. 21. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!