XBOX360 hoz ilyesmi (leírásban linkelt) hűtést próbált valaki? Hol tudok hozzájutni hasonlóhoz?
Félek mert 2006 os a gép és hiába a hűtés mod nem szeretnék 3 ledet kapni (még nem volt de moddoltattam hogy ne is legyen). Ha valaki tud valamit ami hasonló a linkben szereplőhöz és megkapom magyarországon, feltétlenül szóljon.
Amit én linkeltem az kemény 78 dollár vagyis nagyjából 20e ért itthon van.
Nem adom el a szarom, mert ha a 2006 os szar nincsen akkor a Slim szar sincsen aminek szintén nem olyan k.u.r.v.a.j.ó a hűtése. Jövőre jönnek a NEXTGEN konzolok és én olyan szart fogok venni. Addig ez a szar lesz amit 15 ezerért vettem hűtés moddal, JTAG el, 2 vezeték nélküli joy al amiből az egyiket én bontottam ki és az elites fekete, ráadásul egy 120gb os HDDt is kaptam hozzá. Na ezért vettem ezt a szart, mert nem akartam PC be 70-80 ezrekért videókártya meg alaplap meg táp stb és 400 ezer aztán sehol nincs egy konzolhoz ráadásul ugyan úgy 2 év alatt elavul.
Amúgy meg nekem is csak hűtésmód van benne, igaz 2008-as gép, de akkor is! Ezeket az Xboxokat használtan már csak olyan 20-25 körül lehet eladni! Így te még ráköltenél 20-at a rendeléssel, plusz gondolom szervízbe beépítés is egy 5000 biztos lesz! Én nem csináltatnám meg a helyedben!! Amint mondtam elég a hűtésmód, illetve legyen jól szellőző helyen és fektetve! Amúgy a 2006-os gépeken még szar a meleg levegő elvezetés ezért volt sok 3 LED gond vele! Az új SLIM-eknél már ilyen probléma nincs, azok nagyon jól meg vannak csinálva!
Illetve én is azért vettem még anno, mert tököm tele volt már a gépfejlesztéssel és azzal jó megveszek ezt-azt drága pénzért és 2-3 év múlva már szart sem ér! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!