Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez a tv okosító lejátszik...

Ez a tv okosító lejátszik pendriverol fullhd-t? Esetleg bluerayt? Illetve mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Kameránk full hd felvételt készít, de még a számitógép is csak akadozva játsza le, kamerát kell álandóan csatlakoztatni a tv-hez, ha meg akarjuk nézni a felvételt, de sokat már külső merevlemezre mentettem ki, amiket jelenleg nem tudunk visszanézni, tehát valamilyen megoldást kell találnom. Ezen kívül szoktam filmeket letölteni (mindenféle formátumban) és már nagyon unom, hogy állandóan konvertálni kell, mert az otthon található lejátszók sok esetben nem támogatottak (szinta csak avi formátumot kezelik). Illetve egy kis böngészés, youtube...stb-re használnám. Android rendszer nekünk jó lenne.

[link]

2015. jún. 15. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Raspberry pi 2 alapú méfialejátszót használok, az mindent játszik
2015. jún. 15. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:

ha ráklikkelsz arra hogy "See full item description", akkor minden kérdésedre választ kapsz...

a lényeg:

SP/MP/AP,MPG,MPEG,dat,avi,mov,iso,mp4,rm,H.265,realVideo 8/9/10, up to 2160P

2015. jún. 15. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok jó készülék van, de még több vacak ebben a "műfajban". Ilyen "Embernemhallottmégróla" aliexpress kütyüt nem mernék megvenni. Abszolút szerencsejáték.
2015. jún. 15. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Windows 8.1es mini pct vegyél, legalább 2 gb rammal és 32 gb belső tárhelyel
2015. jún. 15. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!