Tóthmargit kérdése:
Vettem egy HD-s tv-t, de nem tudok vele felvenni. A videót összedugtam, lejátszik viszont ha felvenni szeretnék, ill. egyáltalán beállítani a csatornákat azt nem tudom. Csak a kék képernyőt adja. Lehetséges, hogy digitális jeleket nem tud venni?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg kell még egy másik fajta összeköttetés is a box-tv-video között? Jelenleg a box és a video egy scarttal van összekötve és egy másik scart megy a tv-be a videoból. A tv és a box HDMI-vel kapcsolódik. A videómagnó LG LV4981, a Tv Sony KDL-32R410BBAEP HD Ready Led Nem tudom ez így érthető-e?#HD-tv #videomagnó hangolása
2015. febr. 15. 14:12
1/10 anonim válasza:
A boxnak bármelyik analóg hang/kép OUT kimenetét össze kell kötni a videó bármelyik hang/kép IN bemenetével. Na és persze, nem árt átállítani a képmagnót, hogy melyik bemenetről rögzítsen, mert az sem mindegy.
Igazából csak fejből, emlékezetből mondom, évek óta nincs képmagnóm, elavult technológia.
2/10 anonim válasza:
Előző vagyok, eszembe jutott még valami. Elképzelhető, hogy ha a box HDMI-vel össze van kötve a tévével, akkor a box letiltja az analóg kimenetet, vagyis a SCART-ot. Ki kell húzni a boxból a HDMI-t, csak a SCART legyen, ami ugye bemegy a videóba, és megpróbálni úgy. Emelett a box menüjében sem árt állítani a kimenetet és a felbontást, de ezt már így látatlanban végképp nem tudom megmondani.
3/10 anonim válasza:
Mit akarsz felvenni, ha a digitális adást akarnád felvenni, ahooz olyan tv kellett volna, ami kódolás nélkül képes pendrivera vagy külső merevlemezre rögzíteni, az 50ezres tévék ilyenek.
4/10 anonim válasza:
Hármas, ne zavard már össze! Leírta, hogy videóra akar venni, te meg jössz azzal, hogy mit kellett volna. Ha meg a nagyanyámnak pőcse volna, ő lenne a nagyapám, semmit nem ér már a "volná"-val.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, videómagnóra szeretnék felvenni (egyébként a tv képes pendrivre, csak még nincs ekkora méretűm). Szóval a kábeleket variáljam?
2015. febr. 15. 14:56
7/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, de teljesen új vagyok! Hogyan tudok a válaszokra egyenként reagálni?
2015. febr. 15. 15:06
8/10 A kérdező kommentje:
Kihúztam a HDMI-t a boxból, még rosszabb lett és nem csinál semmit. És a videón nincs IN bemenet (egy piros és egy fehér lyuk van) amihez nincs írva semmi.
2015. febr. 15. 15:34
9/10 anonim válasza:
Annyira jó fej vagyok...
Ha minden igaz, a képen látható a te videód eleje és hátulja. A három nyíllal megjelölt csatlakozó közül valamelyikre rádugod a boxból jövő SCART-ot. A box menüjében át kell állítani, hogy SCART-on adja ki a jelet, és a vidón is ki kell választani a bemenő jel forrását, ha van ilyen lehetőség. Sajnos ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
10/10 A kérdező kommentje:
Úgy oldódott meg a kérdés, hogy telefonáltam (legalább háromszor, mire megértették!!) a UPC-nek, hogy csinálják vissza az egészet. Nem kell a Full, elég nekem csak a HD is! :) Muszáj videóra vennem néha sporteseményt, mert csak így lehet DVD-re kimenteni. Köszönöm a sok jótanácsot.
2016. jan. 7. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!