Milyen fejhallgatót vegyek?
Szerintem ne vegyél gamer márkás fülest, mind nagyon túlárazottak.
Itt nézelődj, ha Budapest környékén laksz, akár be is mehetsz az üzletbe, hogy segítsenek.
Én pl. valami Takstart vennék (Takstar HI-2050,Takstar PRO 80), de 30-40-ből akár már több is kijön (kérdéses, hogy kell is-e több).
Egyébként szerintem kérdezz rá itt, mielőtt vásárolsz:
Amik ott vannak Nomono-nál (Beyedynamic, Audio-Technica, Takstar), azok kb. a legnagyobb nevek közt vannak ebben a kategóriában. A Razer és a Steelseries még csak nem is hangtechnikával foglalkozik. Valószínűleg azt csinálják, hogy fognak egy 10-20 ezres fülest, ráraknak egy gémer matricát meg +20 ezer Forintot. Egyébként a Panasonic is sok hangtechnikát gyárt, bár fülesben inkább az 5-10 ezres kategóriában vannak ott.
Ez a gamer billog általában mindig lehúzást jelent, legfeljebb billentyűzetből és egérből érdemes tőlük nézni cuccot, semmi másból. (de ugyanez igaz a gamer monitorokra, meg minden ilyesmire)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!