Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Reflex rtb 600 Komolyat szólna?

Reflex rtb 600 Komolyat szólna?

Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy mélyládát. Találtam üresen egy reflex rtb 600 as ládát amibe két r400 as mélyet raknék. Kellően meghajtva nagyobb nappaliba durván szólna? Válaszokat köszönöm.

#rtb600
2015. jún. 8. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos szólna rendesen , de mi a terv mihez lesz házimozi, vagy csak zenélgetéshez ? Amúgy nem kis láda az RTB 600-as miért pont ilyet akarsz otthonra ? R400 érzékeny hangszóró esetleg két nagyobb topládát inkább ?
2015. jún. 13. 13:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Zenéhez kéne. Azért gondoltam ilyenre mert van egy pár reflex r150 em is és kell mellé mélyláda mert igy sajna nem az igazi. Azért erre a ládára gondoltam mert talaltam üresen 30 ezerért gyárit.
2015. jún. 13. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Biztos jó lehet egyébként az RTB 600-as 30-ból nagyon úgysem tudsz összerakni szerintem két ládát nekem egy 15"-hoz kb 20-25ezerből jött ki. Igaz nem fújt hanem kárpitozott doboz ugye a ragasztó és az kárpit sem egy olcsó mulatság mostanság. Amúgy grat a reflexekhez igazán jó darabokat sikerült beszerezni.

Topládák is saját készítés alapoktól a kárpitozáson át minden: Igaz a 15" szóró nem mai darab 200w-s ,de ha lesz rá keret Eminence KILOMAX -ot vagy LF2 -őt szeretnék bele, ami most még csak álom :)

[link]

2015. jún. 13. 20:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Azigen 😁 hát sajnos ez nagyon drága hobbi :( Köszönöm a válaszod :)
2015. jún. 14. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!