Egy t. amp TA600MK-X -el hogy szólna egy reflex r150?
Figyelt kérdés
Mennyire adna mélyet? Jól szólna vele vagy inkább egy siva ppa 800 legyen?2014. dec. 16. 14:00
1/5 anonim válasza:
Ez egy közel lineáris végfok, ahogy a másik is az akar lenni elvileg. Annyi mélyed lenne benne, amennyit beleadsz neki, meg függ a Reflex hangfaladtól is. Senki sem fog tudni ennél többet mondani neked.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. Melyiket ajánlanád?
2014. dec. 20. 03:25
3/5 A kérdező kommentje:
És a t.amp mennyire fogná a hangszórót? Megérné reflexhez, mármint akinek van tapasztalata velük segítene? Segítséget előre is köszönöm.
2014. dec. 28. 21:37
4/5 anonim válasza:
Nézd, a Reflex is egy fos, a T. is egy fos, jó lesz az.
Nem azért, hogy szidjam bármelyiket, de a Reflex régen is a megélhetési kategória volt, a T. meg a Thomann saját márkás terméke, amibe az ár/érték arányban legjobb kínai elektronikát zsúfolták bele. Mit mondjak még?
5/5 A kérdező kommentje:
Kössz. Arra lettem volna kiváncsi hogy melyik végfokkal szolna jobban melyik fogja jobban a hangszorot. Tisztába vagyok vele hogy szar de meg mindig nem ombitronic meg ibiza minoseg es nekem csak hazibulira kell. A reflexekből a maxot akarom kihozni es ahoz egy jo vegfok kellene mert altalaba az erosito a lenyeg. Ebbe tudnál segíteni hogy melyik vegfok lenne a legjobb hozza?
2014. dec. 29. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!