Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudnátok olcsóbb Digitalizáló...

Tudnátok olcsóbb Digitalizáló eszközt ajánlani amivel ps3 gameplayt tudok felvenni HD-ben? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

Tudom hogy ott az AVerMedia aminek több ilyen terméke is van (Game Capture HD/ HD 2, Live Gamer Portable/ LGP) Viszont elég húzos áruk van ezeknek az eszközöknek (25-35ezerig) Sajnos nemtaláltam használható ilyen eszközt a neten, csak olyat ami kizárolag az SD formátumot tudná (Easycap, MediaTech, és satöbbi) viszont hamár videót szeretnék akkor legalább 720p minőségbe szeretném.

Van esetleg olyan kevésbé ismert és olcsóbb digitalizáló eszköz amivel megtudnám oldani a dolgot? Ha nem, persze marad az AVerMedia egyik terméke mert tudom hogy megbízható de igyekszem azért spórolni ahol tudok.

Köszi a válaszokat.

2015. jún. 8. 21:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!