Hangszóróm alacsony hangerőn néha befog valamilyen rádió jelet, de nem zenei csatorna, hanem néha beszél benne valaki, utána csönd van ez normális?
Normálisnak nem mondható, de előfordul hogy hangfrekvenciás erősítőt tartalmazó eszközök fogják a közeli és erős rádió jeleket.
Van a közeledben egy rádióamatőr valószínűleg.
Hello nekem is volt már ilyen, èn sem tudtam hova tenni a dolgot, ki volt kapcsolva a hifi és nagyon de nagyon halkan lehetett hallani valami rádióadás félét, vagy tudom is én hogy mi lehetett az,
De most írom a lényeget ha hiszed, ha nem, ez megtörtént mèg kétszer, hifi kikapcsolva minimális hang "zajt" hallani a hangszórókból
Rá kèt perc múlva mind a kétszer kit az előtérben a kutya még rákezd egy bődületes vonyításra, ès alig lehetett megnyugtatni, mèg vagy ôt percig remegett mint a kocsonya, ahogy írom mèg most is ki ráz a hideg, nem most volt kb 7-8 ève.
Èn ezt azóta simán csak fehèrzajnak hívom.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!