Digi TV digitális adás, csatorna név hiány. (? )
A tévékészülékem egy LG full hd lcd tévé (alkalmas a digitális vételre), mely rendesen működött egészen szerda estig.
Este épp vonult el felettem a vihar, a tv meg elkezdett a 20-as csatornáról elugrálni a 122-esre. Majd miután visszaraktam, a 121-esre. Eztán a 123-ast találta meg magának (ezeknél maradt, nem ment át máshova).
Gondoltam újrakalibrálom a csatornakiosztást.
Székesfehérváron a DIGI az 1001-es hálózati azonosítón, 6900-as Symbol Rate-en, 256 QAM moduláción sugároz, 114,5 Mhz-től a 754-es Mhz-ig.
A tévén kikerestem a csatorna hangolást, elindítottam a kézi keresésben a fenti adatokkal, 100000 Khz-től 800000 Khz-es frekvencia tartományig a keresést, meg is találta a csatornákat. Viszont mindegyik C01, C02, C03 néven van, nem tudja lekérni a neveiket. Nem látom mi az éppen futó műsor neve, és hogy mi következik. A digitális adás eddig meg tudta jeleníteni ezeket az információkat. A találati listában az szerepel, hogy digitális csatornák lettek befogva (ez is volt beállítva a keresésnél, hogy "csak digitális").
Tudja valaki, hogy mi lehet a baj?
Egy pici információs panel van a csatornák bal oldalán, ott csupán azt írja, hogy DTV (digitális tv) és van mind SD, mind HD felbontású csatorna.
De még a teletext sem érhető el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!