Digi TV digitális adás, csatorna név hiány. (? )

Figyelt kérdés

A tévékészülékem egy LG full hd lcd tévé (alkalmas a digitális vételre), mely rendesen működött egészen szerda estig.

Este épp vonult el felettem a vihar, a tv meg elkezdett a 20-as csatornáról elugrálni a 122-esre. Majd miután visszaraktam, a 121-esre. Eztán a 123-ast találta meg magának (ezeknél maradt, nem ment át máshova).

Gondoltam újrakalibrálom a csatornakiosztást.

Székesfehérváron a DIGI az 1001-es hálózati azonosítón, 6900-as Symbol Rate-en, 256 QAM moduláción sugároz, 114,5 Mhz-től a 754-es Mhz-ig.

A tévén kikerestem a csatorna hangolást, elindítottam a kézi keresésben a fenti adatokkal, 100000 Khz-től 800000 Khz-es frekvencia tartományig a keresést, meg is találta a csatornákat. Viszont mindegyik C01, C02, C03 néven van, nem tudja lekérni a neveiket. Nem látom mi az éppen futó műsor neve, és hogy mi következik. A digitális adás eddig meg tudta jeleníteni ezeket az információkat. A találati listában az szerepel, hogy digitális csatornák lettek befogva (ez is volt beállítva a keresésnél, hogy "csak digitális").

Tudja valaki, hogy mi lehet a baj?

2015. máj. 21. 00:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Oh igen, még annyi, hogy simán kábelről van behúzva, set top boxra nem volt szükség. Semmilyen kártya tv-be helyezésére sem volt szükség.
2015. máj. 21. 00:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem analógok? De a képük milyen? Tényleg HD?
2015. máj. 21. 02:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Egy pici információs panel van a csatornák bal oldalán, ott csupán azt írja, hogy DTV (digitális tv) és van mind SD, mind HD felbontású csatorna.

De még a teletext sem érhető el.

2015. máj. 21. 06:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Megoldva. 24 óra alatt frissültek le a csatornák.
2015. máj. 22. 19:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Na... aztán jött az újabb bibi. Manuálisan keleltt hozzáadni a közszolgálati analóg csatornákat, 4 db-ot. Ekkor megint elment minden és nem frissült. A megoldáshoz az órát kellett beállítani ismét, mert áramtalanításnál az lenullázódott. Utána már a csatornákon futó műsorok nevét is kiírta, nem csak a csatorna címét.
2015. jún. 5. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!