DVB-T földfelszíni digitális csatornák vételére alkalmas Panasonic tv-n nem található a 6 ingyenesen fogható csatorna. Eddig semmi baj nem volt, de januar 5-tol eltűntek a csatornák. Hiába az ujra hangolás, semmi. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2015. jan. 6. 16:15
1/8 anonim válasza:
Vegyél kültéri digitális antennát és állítsd be az adó irányába.
2/8 anonim válasza:
Nem állítottad el véletlenül a bejövő jel kiválasztást? Ezt ellenőrízd! (mert ha pl nem az antennabemetet figyeli a készülék, akkor megvan a magyarázat)
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves második hozzászóló! Leírnád pontosan mire gondolsz? (Tök nem értek hozzá sajnos😳) köszi
2015. jan. 6. 20:58
4/8 anonim válasza:
Nyisd meg a menüt, és keress valami ilyen szöveget, hogy "bejövő jel választása" vagy angol menünél "Input sign select". Biztos van ilyen, mert lehet ez antennáról, kábelről, vagy szatelit vevőegységről. Neked az antennát kell választani.
5/8 A kérdező kommentje:
Ilyen lehetőségek vannak:
Dvb-t ill dvb-t (földi sugárzás). Egyik esetben se talál csatornát.
Nem lehet, hogy a frekvenciát kell átállítani? 😳
2015. jan. 7. 14:19
6/8 anonim válasza:
Bocs hogy eltüntem két napra.
A lényeg: ha az antennabemenetet használod, akkor válaszd az "antenna" opciót, vagy a "dvb-t" opciót. Persze egy hangolási programot le kell futtatni, ez általában automatikusan végig fut a teljes freki-sávon. Ha semmi eredmény, akkor szerelő kell neki.
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi..... :(
2015. jan. 12. 14:11
8/8 anonim válasza:
Akkor most már csináld azt amit én mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!