Miért kattog az Xbox One kontrollerének az L1 és az R1 gombja mikor benyomjuk?
Figyelt kérdés
Ez miatt nem tetszik a kontroller, és a konkurencia konzolját vettem miatta.2015. máj. 28. 17:17
1/1 Smileyhead válasza:
R1, L1 gomb nincs Xboxon, RB-nek, és LB-nek hívják. (Right-Left Bumber - "Ütköző")
Véleményem szerint hülyeség 2 kibaklott gomb miatt másik konzolt venni, de a Te döntésed.
A kérdésre csak a kontroller dizájnerei a Microsoftnál tudnának válaszolni, de nekem tetszik, amúgy sem hangos.
Xboxom nincs, a kontrollert PC-s gamingre használom. Kémónyelmesnek kényelmes, de a New 3DS-em irányítása mégis jobban tetszik. (Nintendós vagyok, EPIC PLOT TWIST!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!