Van ps3-hoz olyan kontroller, ami minőségibb és olyan az elrendezése, mint az xbox 360 kontrollerének?
Figyelt kérdés
Állítólag az xbox 360 kontrollere jobban kézre áll.2014. jún. 19. 05:06
1/5 anonim válasza:
Istenem, "Állítólag az xbox 360 kontrollere jobban kézre áll." *facepalm*
2/5 anonim válasza:
Nincs...
Majd megszokod. Bár soha nem értettem,hogy lehet két joypadot egymás mellé rakni
3/5 A kérdező kommentje:
Reggel olvastam ezt a mondatot. :D
Igazából fél éve ps3-am van, és nem hiányzik, de valamiért biztos jobb.. :DDD Vagy nem.
2014. jún. 19. 16:38
4/5 anonim válasza:
lehet félreértetted
a "mármint egymás mellé két joypadot rakni" kifejezésre a ps3 controllerjét értettem, hogy hogy tudták megcsinálni, hogy a két D-pad egymás mellett legyen, mert biztos kényelmetlen. Bocsi, ha félreértelmezted!
5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem mindegy, hogy hogy áll, mert volt xboxom is, igaz, csak pár hónapra, de azt is megszerettem, és ezt is.
2014. jún. 19. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!