Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sony Bravia KDL-42W705B és a...

Sony Bravia KDL-42W705B és a Pendrive?

Figyelt kérdés
Vettem egy Sony Bravia KDL-42W705B TV készüléket és pendriveról szeretnék filmet nézni.A baj az, hogy akármilyen videót/filmet másolok rá teljes HD vagy kisebb minőségű 10 20 vagy volt hogy 30 perceknél megáll és nemengedi tovább lejátszani. Volt,hogy ha áttekertem a részt aminél megállt akkor működött de most ez sem jött be.A TV-vel lehet a baj vagy a Pendriveommal? A pendrive formátuma befolyásolhatja milyenre kellene formáznom?
2015. máj. 23. 16:06
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem is sony braviám van és eddig amit letöltöttem filmet mindent lejátszott.szerintem cseréld ki a pendrive-t
2015. máj. 24. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!