Tablet vásárlás (iPad)?
Nem leszel boldogabb a sima minivel csak azért, mert alma van a hátulján :) Bár kétségtelen, hogy sokan gondolják így, azért is dobálják a maradékot 60e-ért.
Mini2 a minimum szerintem. Az iPad mini egy iPad2 szintjén áll. Gyenge.
1. Grat az értelmes válaszhoz, sokat segítettél, ment a piros.
2. Értem én, hogy mini 2 jobb lenne, de én hasonló árban keresnék alternatívát.:)
1-es vagyok lehet minuszolgatni,de teljesen igazam van, én is keresek tabletet csak munkához és meg kell,hogy mondjam nagyon lehúzzák ezek az igények az egyes márkák színvonalát illetve feltornázzák az árait az olyan készülékeknek amivel hasznos tevékenységet lehet folytatni
mikor a felhasználók igényeit kutatják látják a sok tizenéves csak szórakoztató elektronikának használja elkezdik arra specializálni ezeket az eszközöket és elfelejtkeznek a valóban lényeges dolgokról , kézírás funkció etc.
ezért van az,hogy a majdnem csúcskategóriás ipad is risszrossz gagyi és nem éri meg a pénzét
egyedül a surface pro a lenovo meg a samsung mutat fejlődést,de még a samsung is gyerekcipőben van a surface proval szemben és ezért van az,hogy a surface pro diktálja az árakat az egekben,majdhogynem egyedüli értelmes eszközként a piacon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!