Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Apple iPad Air 2 wifi, megéri?

Apple iPad Air 2 wifi, megéri?

Figyelt kérdés
A kérdésben szereplő tabletet szeretném megvásásrolni, a szükségességével kapcsolatban biztos vagyok csak annyi lenne a kérdésem ,hogy ha ezt a típust választom az meddig bírja?Értem ezalatt azt ,hogy mikor fog elavulni hardverileg ,azért gondolkozom Apple termékben ,mert ezek sokáig bírják ilyen téren vagy érdemes-e más tableten is gondolkodni?

2015. máj. 11. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Ipad Minim van (2 éves), szeretemm gyors, jönnek rá a frissítések és a hibajavítások is. Bár azt mondják az okosok, hogy az Air nem egy nyerő széria az Apple-nél.
2015. máj. 11. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

mitől avulna el? amit most tud azt 10 éve múlva is tudni fogja

nekem ipad2 van 2011 március óta, az 4 év

ÉS GOND NÉLKÜL MŰKÖDIK! és minden fut rajta, és nem akad

miről beszélünk?

ez nem android

2015. máj. 11. 14:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem is van Apple terméken csak nincs meg annyi idő óta ,hogy ki tapasztaltam ,hogy állja az időt ,arra gondolok ,hogy nem lassul-e be meddig lesz támogatottság , ilyenek.
2015. máj. 13. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lassul be :)
2015. máj. 13. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!