Egy mélynyomóval rendelkező hangfal basszusát hogy lehet kikapcsolni a számítógépen windows8.1-nél?
logiteches hangfalam van Speaker System Z313
A gépen létezik olyan hangbeállítás amivel csak a basszust kapcsolnám ki?Basszus kikapcsolásához csak azt ismerem hogy kihúzom a mélynyomót, de akkor a 2 kis hangfal nagyon halk lesz, mert az előbbi nincs beüzemeltetve,viszont azzal nem csak erős lesz a 2 kis hangfal hangereje hanem erős basszusom is lesz, ami nem jó, a család többi tagja nem mindig örül ha hallják.
-Realtek/Via Audio drivert felrakod (ami az alaplapodhoz való!!), és ott egyszerűen tudodk konfigurálni
-Windows -> Hang->Beállításnál is elvileg lehet valamit mókolni
-A használt szoftveredben filtert, vagy equalizert használsz
Legközelebb ha X.1-et veszel, akkor csak olyat nézz, ahol van potméter a basszusnak.
nekem realtek high definition audio driverem van 6.0-al
hiába van magyarul, nincs olyasféle opciós hogy basszus kikapcsolása vagy ilyesmi pedig végignéztem minden fület, hanghatást is, nem szerepel ilyen opció vagy csak nem tudom milyen nevű opció által lehet kikapcsolni a basszust ki-be.
A vezérlőpult/hardver és hang/hangnál szintúgy nem lehet látni ilyesféle opciót amit keresek. max a rendszerhangerőt tudom szabályozni ott, de azzal nem azt szabályozom amit én keresek konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!