Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Itt van valakinek wii u -ja?...

Itt van valakinek wii u -ja? Ha igen mi a véleményetek meg érte meg venni? És szerintetek milyen? Mi a véleményetek rolla?

Figyelt kérdés
Itt van valakinek wii u -ja ? Ha igen mi a véleményetek meg érte meg venni ? És szerintetek milyen ? Mi a véleményetek rolla?

2015. máj. 17. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak volt, de elcseréltem ps3-ra 12 darab játékkal 4 joyyal és még fizetett rá egy 5-öst. Azért cseréltem el, mert eleinte még vicces volt a mario kart és társai, de egy hét alatt rá lehet unni. Nem igazán a magyaroknak találták ki ezt a konzolt, inkább a japánoknak, akik elvannak ilyen kis álomvilágú játékkal. Ez a saját véleményem. Én többször nem igazán akarok nintendo terméket venni.
2015. máj. 17. 09:14
 2/6 Krisipoke ***** válasza:

A jelenlegi generációs konzolok közül (Wii U, PS4, XBOne) messze a legjobb választás. Az utóbbi kettőre gyakorlatilag 1-2 exkluzív cím van, amire érdemes ránézni, Wii U-ra pedig ott vannak az olyanok, hogy Mario Kart 8, Super Smash Bros, Super Mario 3D World, New Super Mario Bros U, Nintendo Land, Bayonetta 2, Kirby and the Rainbow Curse, Donkey Kong Country Tropical Freeze, Pikmin 3, Wonderful 101, vagy nemsokára jön a Starfox, a Yoshi's Wooly World, a Mario Maker, a Splatoon, vagy az új Zelda. Arról nem is beszélve, hogy a Wii U a legolcsóbb a három közül, és az az egyetlen, ami képes lejátszani az előző generációs (ezesetben Wii) játékokat. A teljesítménye elvileg egy kicsit gyengébb, de ha megnézel olyan játékokat futni, mint a Bayonetta 2 vagy a Mario Kart 8, ezt nehéz elhinni. Persze nem tudom, hogy ki az, aki technikai statisztikák, és nem játékkínálat alapján választ konzolt...

Mindenesetre ha nem vagy olyan, aki csak azért elutasít játékokat, mert nem hiperrealisztikus világban játszódnak, akkor ajánlom, még ha nem is a legjobb gépe a Nintendonak valaha. Ha nem tudsz mással meglenni, csak a Call of Duty és Fifa részekkel, akkor kerüld.

2015. máj. 17. 11:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Néztem van rá fifa meg cod is
2015. máj. 18. 12:25
 4/6 Krisipoke ***** válasza:
Van, de inkább csak az elején jöttek ki rá, az újabbak kevésbé... Szóval ha neked az elsőszámú célod, hogy az új CoD-okkal játssz, és gépen nem tudsz, akkor ne Wii U-t vegyél.
2015. máj. 18. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Krisipoke jól mondta. De arról sem kel megfeledkezni, hogy a WiiU igényli a legkevesebb energiát (a gyenge hardware előnye), így kevesebbet kel fizetni a villanyszámlán. (Aki az XBox 360-at, XBox One-et, PS3-at, vagy PS4-et vesz, az szennyezi a környezetet)
2015. máj. 18. 14:43
 6/6 anonim válasza:

Nekem szubjektív véleményem, de a Wii U egy kész katasztrófa. Szerintem a Nintendo részéről ez már csak erőlködés. Már nem olyan innovatívak, mint régen, már csak arra megy ki a játék, hogy mennyi pénzt tudnak lehúzni az emberektől. Lehet hogy nagyon eredetiek akartak lenni ezzel az érintőképernyős gamepaddal, de nemigazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Mondom ezt úgy, hogy lelkes Nintendo gyűjtő és elszánt rajongó vagyok, már gyerekkorom óta. Szinte már az összes konzolon játszottam és majdnem mindegyik széria megvan. Viszont azt kell hogy mondjam, a Wii-t 1000x többre becsülöm, mint a Wii U-t. Csak azért vettem meg, hogy tudjak játszani a játékokkal. Viszont a Wii U annyira katasztrofálisan rossz, hogy még magát a játékélményt is megmérgezi! Anno úgy ment hogy fogtam a kazettát, betettem a gépbe és már ment is a játék. Manapság úgy van, hogy berakom a CD-t, várok amíg nagy nehezen beolvassa, de mégmielőtt beadná a konzol főmenüjét, mindenféle felesleges kérdésekkel bombáz (pl. akarok-e Nintendo ID Networkot) majd mielőtt elindulna a játék, 50.000 frissítést kell lenyomatni, kb. ugyanennyi hibaüzenettel, majd ugyanennyiszer újraindítani a frissítéseket. Ha ez nem lenne elég, még a gamepad is xarakodik, pedig újonnan lett vásárolva. Nem tudok másokkal sem játszani, mert állandóan azt a rohadt uptade képernyőt kell bámulnom. Nagy önuralom kell hozzá, hogy ilyenkor ne verjem valamivel szét a gépet...

2015. jún. 21. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!