Autó hifi építés/vásárlás előtt állok. Lenne pár kérdésem. Segítene nekem valaki?
Figyelt kérdés
Legjobb lenne, ha valaki fel tudná velem venni itt az oldalon privát üzenetben a kapcsolatot. :)
Előre is köszönöm!
2015. máj. 13. 23:44
1/6 anonim válasza:
mi lenne az a pár kérdés szivesen segitek
2/6 A kérdező kommentje:
Első komponens szettet szeretnék venni, erre kb olyan 25 ezer forintot szánok. Nem szeretnék mélynyomót, ezért arra gondoltam, hogy hátulra ovál hangszórókat rakok a kalaptartóba. Jó lesz ez így, vagy nem fog szépen szólni? Nem akarok nagy hangteljesítményt, inkább azt szeretném, hogy szépen szóljon, legyen egy kis mély (ez alatt annyit értek, hogy legyen több, mint a gyári, ami nem lesz nehéz). Ennyit szeretnék
2015. máj. 15. 00:50
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
szerintem inkább monacort vegyél bár azok kicsit drágábak mind a Pioneer
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából most először az első szettet szeretném megvenni. Előre nem sima koaxot szeretnék, hanem rendes komponens szettet. Magas, hangváltó, mélyközép. Most két lehetőséget néztem ki magamnak. Mi a véleményetek ezekről?
Melyiket érdemesebb megvenni? Mindkettő elég márkás, azzal nincs gond. A wattokból meg nem lehet ítélkezni.
2015. máj. 15. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!