A Tesco-nál is lett volna bírálat?
Figyelt kérdés
az euronics-nél vettem tv-t ami 160ezerbe kerül de 18 hónapra kell fizetnem 11506ft-ot ami kb 200ezer lesz mert a cetelem elutasította a hiteligénylésem így a budapest banknál kellett kérnem ami ezt adta...
Ugyan ez a tv van a tesconál is 20 hónapra o% thm de nekik is a budapest bank intézi a hitelt,így valószínűleg ott is csak ígytudtam volna elvinni?
Mert az euronics-nél a budapest bank 150ezres keretet határozott meg nekem így majd egy kicsit rá kell fizetnem kp-vel de az nem lényeg. a Tesconál hogy emnt volna?
2015. máj. 6. 18:21
1/1 A kérdező kommentje:
röviden annyi a kérdés,hogy a tesconál meg tudtam volna vennia tv-t úgy,hogy a 160ezret fizetem ki és nem a 200at amit az euro-nál.
2015. máj. 6. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!