1/4 anonim válasza:
Nem tűnik egy erőgépnek, de a yamaha erősítők ezt meg tudják hazudtolni. 8 kilós, nem jelent feltétlen sokat, de azért egy régifajta házimozi erősítő általában többet nyomott akkoriban, 97-es tehát komoly technológiát a beállítások terén ne várj ((szerintem!)).
Érdekes hogy még a 2 ohm is szerepel a leírásában, de a yamahák sokat bírnak ez tény.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, nincs is szükségem erőgépre, igazából nem is 5.1-nek használnám, hanem egyszerű stereo-nak, van 2 kis pioneer hangfalam, 80w/8ohm, az erősítő meg azt hiszem 60w-ot ad le csatornánként, szóval ami a teljesítményt illeti ettől több nem kell... Jelenleg egy no name hifiről hajtom őket, szóval ennél csak jobb lehet :)
2015. máj. 6. 17:01
3/4 anonim válasza:
Akkor jobban fog szólni egy sima 2 csatornás erősítővel a sztereó.
4/4 A kérdező kommentje:
már tárgytalan, én is úgy gondolom, hogy inkább veszek egy, a hangfalaimhoz illő Pioneer sztereo erősítőt, de még nem találtam meg a megfelelőt :)
2015. máj. 22. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!