Régi fajta projektorba milyen pc card kel ˙ (mitsubishi lvp-s120)?
Lehet venni hosszú VGA-kábelt.
Amúgy projektorhoz vagy projektorba? Mert projektorba szerintem nem kell videókártya (ha ezt érted pc card alatt).
A projektorhoz meg szinte minden videókártya jó, mert meg lehet oldani a kapcsolatot.
De most még mindig nem értem. Ezt a kártyát a számítógépbe akarod tenni? Laptopba? Mert ez ad a géphez két USB portot. USB-ről akarod meghajtani a projektort? USB-ről szerintem nem fogad képet.
Megnéztem itt ezen az oldalon, ez az?
Ilyen bemenetei vannak:
1 x S-Video
1 x RCA Video
1 x RCA Audio
1 x RGB D-Sub 15pin
1 x Stereo Mini Jack
Plusz egy soros port a vezérléshez.
Úgyhogy ha van a számítógépen D-Sub (VGA) kimenet, ami pedig általában szokott lenni, akkor venni kell egy hosszabb VGA kábelt és kész.
Máshogy nem is nagyon tudod csatlakoztatni, mert S-Video meg RCA kimenetek nem szoktak lenni számítógépeken, csak ha tényleg direkt valami olyan speciális kártyát teszel bele. Vagy ha esetleg valami olyan modern számítógéped van, hogy nincs rajta VGA kimenet, csak DVI vagy HDMI, akkor is DVI-VGA vagy HDMI-VGA átalakítóval tudsz csatlakozni a legegyszerűbben. Szóval nincs is igazán más választásod, mint VGA-n keresztül kapcsolódni. Ha így van, ahogy ez az oldal írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!