Rewolt kérdése:
Valaki le tudná írni hogy milyen fajta ez a hangfal?
2015. ápr. 29. 05:51
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Videoton DCR 3090 pontosabban.
Éjjeliszekrény méretű doboz. 75 centi magas, 43 széles... 30-as méllyel. :)
Ha rajongsz a komoly és mély basszusért ideális választás, bulikba sem rossz. Mindazonáltal nem csak bulizni jó, viszonylag szépen is szól (kérdés, mihez viszonyítunk persze, de a buta discos cuccokhoz képest, meg auna, ibizához képest magasabb műszaki színvonal).
De nagy összegeket nem ér azért 15-35-öt érhet kb egy pár, állapottól függően.
3/5 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 29. 15:29
4/5 anonim válasza:
Valami állat nagy Technics. Talán "SU-V sok"... :) A Videotonokkal együtt eléggé nagy ricsajt tudhat csapni. Ez is érhet 15...35 ezret állapottól függően. Esetleg többet, ha ritka darab.
5/5 anonim válasza:
Az erősítő nekem inkább technics SU-X-nek tűnik. A pontos típus a hátán van. Nekem volt egy SU-X320-asom, ha jól emlékszem, akkor egy STK szerű hibrid IC van benne, de nem STK volt az biztos. Talán 2x70W-ot tudott. Nem volt rossz hangja, én egy pár HS-500-as hangfallal használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!