Nem ismeri fel a windows a gamepadot, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hali, a minap elővettem a kb. fél éves kontrolleremet, és a probléma az, hogy ha bedugom az usb-t, villan egyet a kontroller led-je, és aztán kikapcsol. Másik gépen próbáltam, tökéletesen működött. Másik kontrollert is próbáltam, azzal is működött, de annak nem jó a hátsó gombja... Mit tehetnék ez ügyben? Válaszokat köszönöm!2015. ápr. 13. 17:51
1/3 Smileyhead válasza:
Xbox kontrollerről van szó?
Ha igen, dugdosd párszor ki-be. Nekem is ezt szokta csinálni. Előbb-utóbb jó lesz. ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, nem xbox, hanem egy Logitech gamepad, de azért megpróbálom ezt is, azért köszi! ;)
2015. ápr. 13. 18:36
3/3 A kérdező kommentje:
Bevált, nagyon szépen köszönöm!!! :)
2015. ápr. 13. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!