Egy M-Tech MT-505W típusú gamepadot felismer rendesen a windows 8?
Figyelt kérdés
Az oldalakon a kompatibilitás csak windows 2000-ig van. Attól még a Win 8 felismeri? Eddig ps2-es joystickot használtam átalakítóval, de már eléggé sok gomb beragadt vagy nem működik. Vagy ha nem működik rendesen win 8-on ez az M-Tech akkor tudnátok linkelni hol tudnék venni ps2 joystickot? X-boxos kontrollerek nem érdekelnek, nem tetszenek és nem állnak kézre nekem. Meg már 8-9 éve ps joystickot használok.2013. okt. 25. 23:35
1/3 anonim válasza:
Nekem ilyen controller WIN7-en abszolut kompatibilis!
Win8-on nem tudom de ha csak 2000-ig irja és WIN7-en is megy akkor szerintem a WIN8 is kezeli!
2/3 A kérdező kommentje:
Megéri ilyet venni 3000 forintér? vagy inkább ps2-eset vegyek 6000 ér és használjam átalakítóval?
2013. okt. 26. 20:21
3/3 anonim válasza:
Elég silány minőség!
A Sony meg márka!
Tehát Ps2 vagy Ps3!
1ső voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!