Hogyan tudom megnézni MSN-en a rejtve kapcsolódott partnereket?
Figyelt kérdés
Valahogy tuti hogy meglehet mert az egyik osztálytársam mindig látja ha rejtve vagyok, de nem árulja el hogy... :D2010. febr. 19. 21:58
1/9 anonim válasza:
szerintem sehogy. Csak szivat az osztálytárs. Egyszerüen rád kattint,te meg válaszolsz ha épp ott vagy....És le is buktál :D
2/9 anonim válasza:
Egyébként meglehet...és én se árulom el.
3/9 anonim válasza:
dehogy lehet.. amúgy nem hivnák rejtve kapcsolódásnak.. van pár olyan "oldal" program amivel állítólag meg lehetne de egyik sem működik..(tapasztalat) az 1. válaszolonak van igaza szerintem:)
4/9 anonim válasza:
Ebből látszik, hogy nem vagy infós, és nem érdekelt soha a téma. Igen egyszerű megoldani (megsúgom, hogy nem kell hozzá informatikusnak lenni, csak az olyan beállítottságú embereknek hamarabb beugrik). Másik dolog, hogy egy info-s simán meg tudja állapítani, hogy melyik kliens a rossz. Nos, az msn nagyon rossz... Nem indokolnám.
5/9 A kérdező kommentje:
biztos hogy lehet valahogy. Van hogy ő már régebb óta fenn van, feljövök én is rejtve és akkor ír... és tuti hogy akkor írja mert időbélyegző minden. Szóval valahogy lehet. Állítólag msn discovery is mutatja de én letöltöttem és nem működik...
2010. febr. 19. 22:29
6/9 A kérdező kommentje:
tényleg nem vagyok infós, de úgylátom te igen úgyhogy segíthetnél... :D
2010. febr. 19. 22:33
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy abból látja, hogy vírust küldözgetsz msn-en.
Tudod az a link amiben vírus van, és magától küldi.
Amit akkor is küldeni fog, ha fent vagy mn-en, de rejtve.
Gondolom ebből jön rá mindig...
8/9 anonim válasza:
Én is megerősítem az előttem szólókat, nem lehet megnézni ha rejtve vagy!Discoveryvel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!