Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A laptopom be se kapcsólodott,...

A laptopom be se kapcsólodott, a betöltésnél 10x-re is lefagyott. Mit tehetek? (tovább)

Figyelt kérdés
A laptopom a tegnapi napon le fagyott a bekapcsolás utáni "betöltéskor" a hang is lefagyott ezért ismétel egy részt belőle. Tegnap még párszor próbálkoztam,majd mindegyik kimenetelbe belefújtam,hátha beporosodott.. (pl.egér, vagy fényképezőgép kimenetelü..értitek nem?!) akkor bekapcsolt,majd kikapcsolam egy fél óra múlva, és ma reggel ismét beszerettem volna kapcsolni,de semmi. Azóta már rengetegszer próbáltam bekapcsolni,de semmi. Segítenétek? Mit tehetek? NAGYON FONTOS!
2010. aug. 12. 17:38
 1/1 anonim ***** válasza:
próbáld csökkentett módban kiszűrni a hibát. ha nem sikerül, szerviz, v szerelő.
2010. aug. 12. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!