Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek mennyire veszélyes...

Szerintetek mennyire veszélyes ebben az esetben a plazma tv-nél a beégés?

Figyelt kérdés

Most tervezek venni plazma tv-t használtan, mert találtam egy nagyon jó ajánlatot, jó állapot, meg minden, 2010-es készülék.

Így használnám:

- Letöltött sorozatok, filmek nézése heti párszor (ez nem veszélyes persze).

- Ami veszély lehet: Napi átlagos 1 órát megy az RTL klub, ritkán (mondjuk 2 hetente) 3 órát esetleg.

Ezen kívül a Comedy Centralt szoktuk nézni napi 1 órát maximum. Szóval nem vagyunk couch potato-k, de azért megy a tv is.

- Esetleg majd később rákötnék xbox-ot. Ez nem tudom mennyire lenne veszélyes.

- Másra nem nagyon használnám.

[link]

Ez a tv egyébként.

2015. ápr. 11. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmenyire
2015. ápr. 11. 13:25
 2/4 Szirty ***** válasza:

A beégés szempontjából mindegy milyen csatornát nézel.

A hosszan tartó statikus (nem változó) kép vagy képrészlet megjelenítése okoz problémát.

A "beégés" ugyanis egyszerűen annyit jelent, hogy a képfelületen lévő képpontok nem egyformán használódnak el. (az elhasználódás csökkenti az emissziós képességüket).

2015. ápr. 11. 15:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Megveszem szerintem, biztos nem lesz gáz. De egyébként évek alatt sem éghetne bele a képbe mondjuk egy logó?

2015. ápr. 11. 19:28
 4/4 Szirty ***** válasza:
De igen. Évek alatt beleéghet.
2015. ápr. 12. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!