Amazon Kindle Paperwhite vagy sima Kindle Paperwhite?
Igazából most hallottam erről a készülékről és lenne pár kérdésem.
A kettő között van különbség?
Melyik éri meg jobban?
Itthon, vagy pedig inkább online érdemesebb megvenni?
Illetve még az a kérdésem (mert tényleg nem tudok sokat róla) hogy ezeken a készülékeken a könyvekért fizetni kell? Vagy hogy működik ez? Vagy ennek is van olyan "play áruháza" mint a mobiloknak,csak itt könyvek vannak?
Ha fizetni kell értük akkor átlagosan mennyi egy könyv?
A készülék egyébként magyar nyelven is lehet,és lehet magyar könyveket is olvasni rajta ugye?
Elnézést a sok kérdésért,de tényleg nem igazán értek hozzá. Ha valamelyik kérdésre a válasz tényleg nagyon egyértelmű, kérlek arra is válaszoljatok,mert nem igazán vagyok a technika mestere. Nagyon megtetszett az,amit hallottam erről,viszont nem tudok sokat róla,így talán a ti véleményetek,illetve tudásotok segíthet. Köszönöm előre is. :)
Ugyanaz a kettő, mindkettőt az amazon gyártja.
Lehet fizetni könyvért, de legális helyeken nagyon szegényes a kínálat, a nagyon magas ár mellett.
Bármilyen latin betűs nyelven olvashatsz(a többin is megy valószínűleg, de a latinbetűsökben biztos vagyok). A gép ellenben nem tud magyarul(ellenben nem igényel nyelvtudást a kezelése)
Nagyon szépen köszönöm. Még lenne egy kérdésem, ne haragudj :D
A könyveket akkor honnan töltöm le? Előbb gépre, és innen áthúzom,vagy hogy?
Letöltöd gépre torrentoldalakról.
Két lehetőséged van:
-Átkonvertálod awz3-ra és drag&droppal ráteszed a könyvolvasóra
-Olyan formátumban van amit ismer a kindle és emailben elküldöd(én ezt javaslom, mert így ha sok év múlva új gépet veszel akkor is megmaradnak a könyvek, és ugyanott folytathatod)
Teljesen jól írod, válaszoló. Rengeteg helyről lehet letöltögetni könyveket ingyen, még ha nem szép dolog is.
A konvertálásról pedig annyit, h én (és sokan) a Calibre nevű ingyenes programot használom, tökéletesen lehet benne rendszerezni a könyveket címkékkel, szerzőkkel ellátva, és ha nem is a Kindle formátumaiban van egy könyv, már akkor át tudja konvertálni, amikor a gépről a Calibrével az olvasóra teszem, tehát nem kell külön akciózni.
Nekem is Kindle PW-m van, a páromnak Nook Glowlight, ami a töredékébe kerül. Érdemes szétnézni, szerintem a Kindle nem tud érdemben többet mint a társai, és elég túlárazott. Ami nálam fontos, a háttérvilágítás.
Ha még nem vetted meg... én itt vettem nemrég Pw-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!