Vettem egy 7,5 méteres HDMI-HDMI kábelt, hogy összetudjam kötni a PC-t a TV-vel. Össze is dugtam, de amikor rámegyek a HDMI 3-ra, nem jön be semmi. Mit kell tennem?
Sok helyen olvastam, hogy megy ez VGA-HDMI nélkül is pl.: HDMI-HDMI kábellel, a TV az egy 102 centis Akira készülék.
Nem értem, hogy mi lehet a probléma... a TV menüjében írja, hogy PC-t is lehet vele fogni, de semmi. A képernyő felbontás menüjében se tudtam előre jutni...
Akkor összekapcsolod a TV-t a PC vel,és mondom.( HDMI-vel)
Az asztalon jobb klikk és ott lesz hogy : Képernyőfelbontás arra katt,majd ott lesz egy olyan gomb,hogy "Észlelés" arra katt, és érzékelni fogja a csatlakoztatott képernyőket,elméletileg érzékelnie kell,rákell kattint a 2-esre,amit érzékelt.
Ja és egyébként ugye a videókártya driver fentvan a gépen?
Mert ha nincs,akkor azzal lesz a probléma.
Más ötletem nincs.
Minden a helyén volt, működik minden, csak az AMD Catalyst Control Centerben volt eldugva egy opció, amit át kellett állítani :) Megy kép, hang a TV-n pöpecül. :)
Köszöntem a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!