Tartalék alkatrészt (aksit) hol tudok vásárolni?
Ha tud valaki segítsen lécci, mrt én már a márkaképviseletet is megjártam, és sajna eredménytelenül, nagyon nehéz ügy. Szükségem lenne egy (vagy kettő db) "BP-85 ST" típusú aksira a Samsung "SMX-F 33 BP" típusú videokamerába, de egyszerűen egy borzalom, mindenhonnan elutasító választ kapok, és elég kis speckó aksi, nemtom helyettesíteni mással. Ráadásul tartalék töltő sem ártana hozzá.
Van ötletetek mégis honnan tudnék ilyet szerezni (ha már a márkaképvisleet is elutasít és azt mondja nincs, kész, ennyi)?
Még az is tetézi a bajt, hogy direct DC-re kötve nem működik, csakis az aksiján keresztül :(, szal nagyon kellene.
Nagyon köszi a segítséget, sürgős lenne!
(+akinek van ilyen típusú kamerája, írjon nekem privit lécci mert lenne kérdésem, kapásból a "pause" funkciót nem találom rajta sehogy sem...stb, pedig felvételnél baromi fontos lenne, ezt is köszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!