Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Meghalt a távirányítóm, mi...

Meghalt a távirányítóm, mi baja lehet, az elemhez csatlakozó rugó fehéres mint ha penészes lenne?

Figyelt kérdés

Mi ez? mi baja? olyan fehéres por szerű nem tudom mi ült ki a kis rugókra végig a távirányító belsejétől és nem megy, nem működik, letörölgettem ahogy tudtam de nem jó... hogy oldhatnám meg a problémát? az megoldaná ha az elemhez kapcsolódó rugóra odaforrasztanék egy drótot, a másik felét meg a távirányító gombsor felüli részéhez, ahol az elem rugója van beforrasztva?

Sajnos nem kapunk sehol sem hozzá való távirányítót...

2015. ápr. 5. 17:30
 1/6 anonim válasza:
Bármilyen tv-hez lehet a neten távirányítót rendelni. Nekünk egy ezer éves tv-nk van, simán beszereztük hozzá az új távirányítót. Keress egy ilyen webáruházat, keresd meg a te típusú távirányítódat és rendelj egy újat!
2015. ápr. 5. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
belefolyt az elem
2015. ápr. 5. 17:42
 3/6 A kérdező kommentje:

#2 és ez teljesen kinyírta a távirányítót? vagy lehet javítani itthon házilag valahogy?

# neten ugyan még nem néztük, de már több márkaszervízben és szervízben is volt bent, de vagy nem tudtak adni olyat ami helyettesíti, vagy amit adtak hogy jó az szintén nem vezérelte... egyébként egy kis orion tv-ről lenne szó, és mellette még az a gáz hogy akár hány univerzális távirányítót próbáltunk, eddig egyikkel sem ment... Ez még a régebbi generációs 2010 előtti, dobozos tv...

2015. ápr. 5. 17:46
 4/6 anonim válasza:

Kedves kérdező!

A férjem vette még anno a tv-t, amit most is nézünk, mi 10 éve leszünk lassan együtt, ez a tv már megvolt, mikor mi összejöttünk, szóval elhiheted, hogy ez a tv is "ősrégi".:)

Keress rá egy webáruházban.

Mi sem gondoltunk annak idején, hogy találunk, de találtunk.:)

2015. ápr. 5. 17:47
 5/6 A kérdező kommentje:
felírtam a tv hátulján lévő összes azonosítót, és azt úgy vittem a távirányítóval szervizekbe, nem tudott egyik sem adni, holott a másik két tv-nkhez ugyan ezek alapján rendeltek távirányítót, és azok jók lettek...
2015. ápr. 5. 17:52
 6/6 anonim válasza:
Nézd meg a távirányítón szereplő azonosító számot, illetve a tv-d márkáját, azonosító számát és küld el privibe, szívesen keresek neked.:)
2015. ápr. 5. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!